Üye sözlüğünü sildirmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Epeycene (öyle de oldu) belki de hiç girmeme ihtimalim olduğundan kilitletmiştim.
Tekrar açtım
Övebilirsiniz tşk.

Ben de kendime çoğu zaman hakim olmakta zorlanirim sanem hanımcım. Keşke silmeseydiniz yorum yapardım.... Hem niye konuyu siliyorsun ki bu yüzden, kavga et bosver saç baş gir gerekirse ama sildirmek olmaz.... @Run açar o konuyu yine..... Mesajı aldin Cafer hadi......
@Run daha once uye sozlugumu acmisti suan burada olmayan birine acayip sinirlenmistim kavga ettim o sinirle geldim uye sozlugumu sildim sonra uzuldum tabi keske yapmasaydim kendime hakim olmayi ogrenemedim bir turlu
Keşke o kişinin yorumunu silsydin daha mantıklı olurdu adminliğini kullanırdın :))

Üye sözlüğüm yok. Açılmasına izin vermedim. Sormadan açan, şansını deneyen bir kaç kişi oldu müdahale ettim.

Sevmiyorum.

Ketum bir yanım var benim o tarafımın kurcalanması huzursuz ediyor.

Reel hayatımda da öyle. Birisi beni anlatmaya kalktığının konuyu değiştiririm.

Foruma girdim gelen bildirimlere bak ya. Yani kızlar beni üzüyorsunuz..
@Sanem @kLara @Aze söyleyin şimdi... Seni unuttum sanma @Süreyya hanımcığım.. şu yakışıklı ile şemsiye altında yürümek istemez misiniz? Kelmiş hani nerede kel ala ala..
IMG_20211215_144737.jpg

Sana Yakışıksız diyen KÖR dür @Run .. :D
Sen müthiş bir şeysin ya, nerede kız senin sözlüğün..
Sizlere iltifat ediyorum diye anlık bölümünde fotoğraflarım yeterli etkileşim almıyor zaten..
Bugün senin kombin çok beğendim, yağmur altında yürümelik tam ahah, şemsiyeyi ben tutarım canım.

O semsiyen altina layik bir hanim yok burada @Run cigim.
Ayrica cok yakisklisiniz.
Köse degilsiniz bi kere.
O nasil bir sakaldir ey ümmeti Muhammed?

O semsiyen altina layik bir hanim yok burada @Run cigim.
Ayrica cok yakisklisiniz.
Köse degilsiniz bi kere.
O nasil bir sakaldir ey ümmeti Muhammed?
Yapma böyle, etkileniyorum.. evin içinde sevinç çığlıkları atıyorum..
Bana "şeytan sakal" derler buralarda Süreyya hanımcığım.

Sanırım kavga edilince falan sildiriliyor .
Gereksiz ve kalıcı olmayan aşırı samimiyetlerin neticesi çokca .

insanlar fikren ve ruhen değişirler,dün ile ilgili dahi hissiyatlar degisiyorken beş yıl öncesinin hissiyatinin aynı kalmasini beklemek biraz saflik oluyor. hatıra imiş anı imiş bunlar günümüz romantizmi, eyleme dökülmeyen söz istediği kadar durabilir bana faydası dokunmuyorsa.
ben sildirdim hatta yazdıktan sonra pişman olduğum bir çok mesajı da sildirdim.
çünkü paşa keyfim böyle istiyordu ve rahat ediyordu.
her şeye o kadar çok anlam yüklüyorsunuz ki, anı kaciriyorsunuz.

Ben seviyorum yillandi da yillara dayali izlenimler tasiyor, ara ara eski mesajlari okudugum oluyor.

ben geçen baya bi aradım bulamadım , kendim sildirmedim aslında ama sanırım forumun tozlu sayfalarında kayboldu sdafkkdkgsda

Geri