Üye sözlüğünü sildirmek

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu forumdaki en sevdiğim başlıklardan biri üye sözlüğüm dksks biri de günlüğüm zaten. üye sözlük de günlük niteliği taşıyor bir nebze zaten. bazı entrylerin içerdiği duygular değişse de bazen, ben kendi üye sözlüğümü toptan sildirmeye kıyamam. zaten burada geri dönüşüme gönderiyorlar, forumsaldaki gibi tamamen silme yok bildiğim kadarıyla.

arada -hala- kendi sözlüğüme girip yazılanları okurum, gülerim. tatlı şeyler.

yine de sildiren sildirsin, benim de çeşitli motivasyonlarla bazı konularda çeşitli düzenlemelere gittiğim oldu. anayasanın ilk dört maddesi değil neticede jxjx keyfinize bakın.

Sildirmek biraz anlamsız geliyor bana. Ama yinede tercihlere saygı duyuyorum.

Anlam ve önemini yitiren yorumları tek tek sildirmek vakit alacağı için sözlüğü komple sildirmek çok daha mantıklıydı ve sildirdim. Yenisine de gereksinim duymuyorum.

Anlam ve önemini yitiren yorumları tek tek sildirmek vakit alacağı için sözlüğü komple sildirmek çok daha mantıklıydı ve sildirdim. Yenisine de gereksinim duymuyorum.
Seni anlıyorum belkide okumak istemediğin bir yorum vardır. Bişey diyemem.

İnsanlarla iyi olup laylay lom günler sonrasında ara bozulunca sildirmek normal.
İsteyen istediğini yapsın, zaten günlük gibi bir şey olmuş sözlük konuları. Karışıklı alıntılar falan, benim sözlüğüm var insanlar düşüncelerini yazıyor iyi ya da kötü, arada bakıyorum kim ne yazmış diye, alıntı yapıp kimseyi manipüle etmem, fikirlerini iyi ya da kötü anlamda değiştirmek istemem.

üye sözlüğüm varmıydı benım ya acep:emoji_relaxed:hatırlamıom xD

Ben sildirmiştim,tabi girmeyeceğimi düşünüyordum olmadığım bir yerde sözlüğümün kalmasını istemedim o sinirle falan filan skdkf

Sen konu aç diye sildirdim sklj
Şaka şaka. Bazen anlık tepkilerle oluyor. Sonra da amaaann uğraşamam deyip sildirdim. Yazanlarla düşman olduğumdan değil skjkj beni tanıyanlar bilir ki ben kimseye düşman olmam. Tamamen benim anlık değişen duygu durumlarımdan kaynaklı. .ddd

Bu tarz şeylere artık gerek duymuyorum.Yani geçmişimi inkar etmem.O gün ne yaşandıysa o günün samimiyetiyle yaşandı.Karsimdakinin o anki ile şuan ki fikri bana istemediğim şeyi yaptırmaz.Birilerinin gazına da gelmem.Bana ait bir yerde, geçmişe dair samimiyetim ve karşılığında ne yaşadığımdır söz konusu.Eger altında bir amaç bir çıkar güdülmediyse hiç bir şey sizi rahatsız etmez.Hayatta her şey olağan der, umursamam.
İnsan andan ibaret.Geçmis şurada dursun.Anıma rehper gerek.Ne beni yorar ne de canımı sıkar artık.

İyi kötü yaşadığım her şey beni ben yapan şeylerdir. Sözlüğümde şu an konuşmadığım veya o an aramin çok olmadığı sonradan yakinlastigim kişilerin yorumu var. Anı bunlar işte. Uzun zaman sonra okuduğumda, pislik ya oysa ne güzel şeyler yazmıştı bana şimdiki halimize bak derim mesela..... Jdksjd
Şaka bir yana, ne sözlük konumu ne de herhangi birine yaptığım sözlük yorumunu silmem. Keşke böyle yazmasaydım dediklerim elbette olmuştur insanız yanılabiliriz ama o an öyle hissediyordum derim geçerim.
Silenlere lafım yok tabi kim nasıl iyi hissediyorsa rahatsa öyle takılsın.

@Run daha once uye sozlugumu acmisti suan burada olmayan birine acayip sinirlenmistim kavga ettim o sinirle geldim uye sozlugumu sildim sonra uzuldum tabi keske yapmasaydim kendime hakim olmayi ogrenemedim bir turlu

@Run daha once uye sozlugumu acmisti suan burada olmayan birine acayip sinirlenmistim kavga ettim o sinirle geldim uye sozlugumu sildim sonra uzuldum tabi keske yapmasaydim kendime hakim olmayi ogrenemedim bir turlu
Ben de kendime çoğu zaman hakim olmakta zorlanirim sanem hanımcım. Keşke silmeseydiniz yorum yapardım.... Hem niye konuyu siliyorsun ki bu yüzden, kavga et bosver saç baş gir gerekirse ama sildirmek olmaz.... @Run açar o konuyu yine..... Mesajı aldin Cafer hadi......

Ben de kendime çoğu zaman hakim olmakta zorlanirim sanem hanımcım. Keşke silmeseydiniz yorum yapardım.... Hem niye konuyu siliyorsun ki bu yüzden, kavga et bosver saç baş gir gerekirse ama sildirmek olmaz.... @Run açar o konuyu yine..... Mesajı aldin Cafer hadi......
Yok suan var yeniden sux acmisti sagolsun, kavga ettigim kisinin saci yoktu ki keltosun saclarini yolmaz miydim yoksa :)

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Yok suan var yeniden sux acmisti sagolsun, kavga ettigim kisinin saci yoktu ki keltosun saclarini yolmaz miydim yoksa :)
Ay caferle mi kavga ettin hdksjd ben niye sürekli pot kırıyorum ya anlamadan dinlemeden hdksjd çingene o zaten arada ben de sevmiyorum....

Geri