ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Neden ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni anlıyorum belkide okumak istemediğin bir yorum vardır. Bişey diyemem.Anlam ve önemini yitiren yorumları tek tek sildirmek vakit alacağı için sözlüğü komple sildirmek çok daha mantıklıydı ve sildirdim. Yenisine de gereksinim duymuyorum.
Tekrar açılsın ister misin?Ben sildirmiştim,tabi girmeyeceğimi düşünüyordum olmadığım bir yerde sözlüğümün kalmasını istemedim o sinirle falan filan skdkf
Yok istemem benim tersim düzüm belli değil iyi böyle :dTekrar açılsın ister misin?
Arkadaşların açar bence
Ben de kendime çoğu zaman hakim olmakta zorlanirim sanem hanımcım. Keşke silmeseydiniz yorum yapardım.... Hem niye konuyu siliyorsun ki bu yüzden, kavga et bosver saç baş gir gerekirse ama sildirmek olmaz.... @Run açar o konuyu yine..... Mesajı aldin Cafer hadi......@Run daha once uye sozlugumu acmisti suan burada olmayan birine acayip sinirlenmistim kavga ettim o sinirle geldim uye sozlugumu sildim sonra uzuldum tabi keske yapmasaydim kendime hakim olmayi ogrenemedim bir turlu
Yok suan var yeniden sux acmisti sagolsun, kavga ettigim kisinin saci yoktu ki keltosun saclarini yolmaz miydim yoksaBen de kendime çoğu zaman hakim olmakta zorlanirim sanem hanımcım. Keşke silmeseydiniz yorum yapardım.... Hem niye konuyu siliyorsun ki bu yüzden, kavga et bosver saç baş gir gerekirse ama sildirmek olmaz.... @Run açar o konuyu yine..... Mesajı aldin Cafer hadi......
Ay caferle mi kavga ettin hdksjd ben niye sürekli pot kırıyorum ya anlamadan dinlemeden hdksjd çingene o zaten arada ben de sevmiyorum....Yok suan var yeniden sux acmisti sagolsun, kavga ettigim kisinin saci yoktu ki keltosun saclarini yolmaz miydim yoksa![]()