üye resimleri bölümüne eklenecek çakma resimler nerden temin edilir

Konu sahibi son olarak 2316 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değil de bunun ispatının artık çocuk oyuncağı olduğunu bilerek böyle bir işe kalkışmak ta tuhaf tabi.
Bahsi geçen arkadaşın kullandığı fotoğrafların sahibini biliyorum ve gerçek kişi ister ise şikayette bulunup hem izinsiz kullanana hem de görsel yayınını yaptığı siteye ( Site bundan haberi oldukça mesuldur. Aksi takdirde konu siteyi asla bağlamaz. Haberi olduğu anda kaldırma sorumluluğuna sahiptir. ) cezai yaptırımlar uygulatabilir resmi kanallar aracılığı ile.
Diyorum ki yapman etme gari.p

Tipinize güvenin,başka birinin resimlerini kullanmak özgüven eksikliği demektir o ney öyle ya :o

Fotoya tıklayıp ' Bu görseli yandexde bul ' dediğinde kaynağı büyük bi ihtimal çıkıyor.

Buralarda olmayan biri için yorum yapmak çok saçma.Ne olursa olsun adı-boyu-posu-eli-mesleği-yüzü-hayatı vs vs
Konuşulanlara saygı duymak gerek.Hoş şeyler değil elbette.Neyse bende feykim zaten.
Kimse gerçek değil,gerçekmiş gibi kendinizi kandırmayın .p
sapina kadar gercegim zeyy ben

adam feyk foto atmis, iki elestiri yapacagina ona buna salliyon. sacma sapan konusma.

saka mısın sende?kime ne sallamısım hasbinallah ya.
ben herkes fake derken saka yaptıgımı anlamadıysan ben napabilirim.

Kimse burada çirkin diye insanları eleştirin demiyor Tabiki başkasını bilmem ama ben dış görnüşe göre bir insana değer vermiyorum Tabiki önemli olan yazdığı yorumlar karakteridir Bana gelip başkasının resimlerini ordan buradan bulup koyup insanları kandıran kişininde kimse karakterli olduğunu söyleyemez..

Başkasının resimlerini koyup kendinmiş gibi davranmak da ayrı bi kafa.
Bide kendisi de o olduguna inandırıp oymuş gibi cevaplar vermek de zor iş.
Bunu becerebilenleri tebrik ediyrm.

Bu arada kinyas kinyas değilmiş mi :çokşaşıransmiley:

Oha adamın birine hayran herkes...
Bundan nasıl bi zevk duydun be adam :D

Resim değil fotoğraf diyecektin.. Hep karıştırıyorsunuz şunu.:T:

bu kimliğini satan fake haliyle bütün kızlara yazmıştır kesin.
bu kadar yalanın içinde iyi yemişsiniz yalnız.bi de samimi olanlar varmış yazık.
başkasının kimliğine fotosuna bürünüp paylaşım yapmak he
iki gram erkeğim diyorsan ulan kendine bu mesajımı alıntı çekersin kız kaşarı.
fake üyeliğinlede gel de seni napıyorum ben.
sana cevabını misli misli ödetirim.
bi de buraya getirenler varmışş
Sahi, kaç kopyasınız lan siz? Hangisi sizsiniz, hangisi fotokopiniz?

o şizo eminim şimdi bu yazılanlara kahkaha atıyordur;d kabul edin iyi yedik.yazık oldu kurulan o dostluklara,arkadaşlıklara,sevgiliciklere :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri