üye resimleri bölümüne eklenecek çakma resimler nerden temin edilir

Konu sahibi son olarak 2316 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bunlardan her forumda var geldiğim yerde de vardı
kimliğini satıp farklı isimlerle kızlara yazıp şirin görünmeye çalışanlar fake üyelikleriyle beraber toptan yok etmişlerdi.burdaki örnek biraz zaman almış
yemeyin bi daha böyle şeyler.

Ben adamla okey oynadım la :T:
Bi de partneri vardı adı ben de kalsın o da sanırım fake çıktı !
Okuyorsa burdan selam olsun ona da :)

evet, aylar oldu ve kimse tanımadı,
içerisinde kaç karakter barındırıyorsa artık tebrik etmek lazım .p

ahaha bende baya uzak kalmisim koniya :D Emir de mi oymus :D nasil cikti ortaya :D

Tutmayın küçük enişteyi (((((=

ooo fake alırım bi dal puahhahaaha

burda birisi fake çıkmış vay onunla samimi olanlar varmış
insana bakmak lazım gidip yedi göbek sülalesini araştıramıyorsun fakede olur başka birşey de
bende muhabbet ettim bugün çıkıp dese ben buyum yine muhabbet ederim
yaptığı yanlış neysen o olacaksın ama kinyas emir miş yok oymuş buymuş dediğiniz de bunu ispat etmeniz lazım
gitmiş burada olmayan birisi için böyle şeyler yazmak doğru değil burada saf masum ayaklarına yatıp her türlü pisliği yapanlar bence kinyas dan daha aşağıda.
ayrıca sanalda tanıdığınız birisinin gerçek yüzünü tanımamak da gayet normal birşeydir
yok efendim onu foruma bu getirdi oda işin içinde gibi saçma düşünceler kişinin acizliğini gösterir
insanları suçlarken kul hakkını unutmamak lazım .

burda birisi fake çıkmış vay onunla samimi olanlar varmış
insana bakmak lazım gidip yedi göbek sülalesini araştıramıyorsun fakede olur başka birşey de
bende muhabbet ettim bugün çıkıp dese ben buyum yine muhabbet ederim
yaptığı yanlış neysen o olacaksın ama kinyas emir miş yok oymuş buymuş dediğiniz de bunu ispat etmeniz lazım
gitmiş burada olmayan birisi için böyle şeyler yazmak doğru değil burada saf masum ayaklarına yatıp her türlü pisliği yapanlar bence kinyas dan daha aşağıda.
ayrıca sanalda tanıdığınız birisinin gerçek yüzünü tanımamak da gayet normal birşeydir
yok efendim onu foruma bu getirdi oda işin içinde gibi saçma düşünceler kişinin acizliğini gösterir
insanları suçlarken kul hakkını unutmamak lazım .

Ne biliyorsun da konuşuyorsun? Aciz derken kul hakkına girmiyorsun yani? Sen niye unutuyon eleşirdiğin şeyi yapıyon?

Ben duymuştum ama ispat edememiştim :tatlı:

Kul hakkımı sorsan çoğu müslüman
Ya da güya ateist

Ne biliyorsun da konuşuyorsun? Aciz derken kul hakkına girmiyorsun yani? Sen niye unutuyon eleşirdiğin şeyi yapıyon?

merak etme en az senin kadar konuya vakıf birisiyim
kul hakkı nedir nasıl olur senden de iyi biliyorum
burada bir insanın yanlışından bahsediyorsunuz ama gerçekliğini ispat edemediğiniz birşeyle başkalarınıda suçluyorsunuz bu kul hakkıdır bayan.
hem sen niye gocundun onu anlamadım.

merak etme en az senin kadar konuya vakıf birisiyim
kul hakkı nedir nasıl olur senden de iyi biliyorum
burada bir insanın yanlışından bahsediyorsunuz ama gerçekliğini ispat edemediğiniz birşeyle başkalarınıda suçluyorsunuz bu kul hakkıdır bayan.
hem sen niye gocundun onu anlamadım.

Emir buradayken sen bu forumda yoktun bile. Direk benim yazdığım şeyi birebir yazdığın için gocunmuş olabilir miyim? İspat edilmediğini nereden biliyorsun? Kul hakkını benden iyi bildiğine hiç şüphem yok. En birinci müslüman sizsiniz zaten. Bana açık açık hakaret etme hakkını nereden buluyorsun sen de, sonra da çıkıp bana kul hakkından hangi hakla bahsediyorsun?

Emir buradayken sen bu forumda yoktun bile. Direk benim yazdığım şeyi birebir yazdığın için gocunmuş olabilir miyim? İspat edilmediğini nereden biliyorsun? Kul hakkını benden iyi bildiğine hiç şüphem yok. En birinci müslüman sizsiniz zaten. Bana açık açık hakaret etme hakkını nereden buluyorsun sen de, sonra da çıkıp bana kul hakkından hangi hakla bahsediyorsun?

ya mümkünse benimle muhatap olma olurmu.

ya mümkünse benimle muhatap olma olurmu.

Yok yea? Laf at sonra muhatap olma. Başka emrin?

Kalın olan benim yazdığım şey gerisi senin düşüncenin acizliği. Kendi fikrini benim fikrimmiş gibi yaftalayınca oda iftiraya giriyor. Bunu da mı bilmiyorsun?

Yok yea? Laf at sonra muhatap olma. Başka emrin?

Kalın olan benim yazdığım şey gerisi senin düşüncenin acizliği. Kendi fikrini benim fikrimmiş gibi yaftalayınca oda iftiraya giriyor. Bunu da mı bilmiyorsun?

bak bir insanı suçluyorsunuz diyorsunuz ki foruma o getrdi oda işin içinde ispat edemediğin birşey için başkasını suçlayamazsın kul hakkı derken kastım buydu.
fakeymiş oymuş buymuş bana ne yada sanane adam demekki kendisini tanıtmak istemedi
he insnaları kandırdı buda onun ayıbı.
ama işin içinde olmayanları suçlayarak sadece kul hakkı yemiş olunur umarım şimdi anlamışsındır.
bundan sonra yazacakalrına cevap vermeyeceğimi de bilmeni isterim.

bak bir insanı suçluyorsunuz diyorsunuz ki foruma o getrdi oda işin içinde ispat edemediğin birşey için başkasını suçlayamazsın kul hakkı derken kastım buydu.
fakeymiş oymuş buymuş bana ne yada sanane adam demekki kendisini tanıtmak istemedi
he insnaları kandırdı buda onun ayıbı.
ama işin içinde olmayanları suçlayarak sadece kul hakkı yemiş olunur umarım şimdi anlamışsındır.
bundan sonra yazacakalrına cevap vermeyeceğimi de bilmeni isterim.

Ben buraya destan yazsam anlamayacaksın o yüzden büyük yazıyorum. O SENİN FİKRİN SENİ BAĞLAR. kENDİ FİKRİNİ DEMEDİĞİM BİR ŞEYİ DEMİŞİM GİBİ GÖSTERMEK SENİN ARTIK NEYİNSE O. Herkes işine baksın her şeyin içine burnunu sokmasın. Bilip bilmeden boş boş konuşmasın. Sen ispat et o zaman paşam aksini buyur hadi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri