Üye Engellemek, Yok saymak, Ignore List

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Karışmadığım yer yok huri. Ülke bizden sorulur .p
Banlanma sürelerinin neye göre belirlendiğini ben de çözemedim. Yani bazıları hak ettiği halde hiçbir işlem yapılmıyor bu konuda haklısın. Muhtemelen ahbaplık ilişkileri bunda etkili.

Ben kin ve nefret guden biriyim. Gozum kara ve uzun sure kendimi tutamayip agir sovebilirim. O yuzden olay buyumeden yoksay listesine ekleyip hicbir sekilde bakmiyorum herhangi bir tartisma durumunda. Listemde rahat 13-14 kisi falan vardir. Benim icin oksijen israfi olarak gordugum kisiler o yuzden acmayi dusunmuyorum asla.

Yazarken bile aklimdan agiza alinmayacak sekilde onlara sovuyorum degil onlarla muhattap olmak.

Hic muhabbetim yoktur belki.
Ama iki uc postuna gicik olup listeye eklemisimdir.

Muhattap olup tartismisimdir ve gicik olmusumdur.
Iyi niyetlidir belki ama beni ilgilendirmiyor.

Iki grup arasinda benim icin fark yok. Ayni sepetin icindeler.

Bir de su seyler var hani kendini herkese sempatik tavirlar falan ama ozune bak, disarda gorsen yuzune tukurmezsin.

images

Bende 3 kişi var
Dip, Süreyya, focus

Dip ergen kadrosundan engelli (her lafı öpüşün sevişin banane neyse ne falan. Tam ilkokullu)
Süreyya çok bilmiş kadrosundan
Focusu niye engelledim hatırlamıyorum :)

@climax hocam sizin engelli listenizde olmak şeref bence ya. inşallah bir gün o şerefe nail oluruz...

@huri listeye girebilmek için çok çalışman lazım. Bak kitai bile listede yok :)

İnsomnia bi ara gözüme batıyordu ama sonra affettim.

ben kimseyi engellemem listem boş, butonun yerini dahi bilmiyorum : ss

Valla söylediğinin doğru olmadığını düşünsem de yerini gösterdim. Güle güle kullan.
7EEED6F9-A070-48A3-9BD7-F329622AAA11.png

Ya bi teyzecik var engellicektim de cıx engellicek parmaklarıma yazık üşendim...Zırva yazılarını tamamlamadan okuyup geçiyorum. Ok boomer diyen tayfa sizi okdr iyi anlıyorum ki,OK BOOMER sürekli diyesim geliyor son zamanlarda...

Ergen kadrosuna ikinciyi ekledim. Adres verirse dikkate alırım.

Ya bi teyzecik var engellicektim de cıx engellicek parmaklarıma yazık üşendim...Zırva yazılarını tamamlamadan okuyup geçiyorum. Ok boomer diyen tayfa sizi okdr iyi anlıyorum ki,OK BOOMER sürekli diyesim geliyor son zamanlarda...
Sonra ağlayıp şikayet ediyorsun. Yapma teyzesinin minnoşu.

Geri