Üye Engellemek, Yok saymak, Ignore List

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
onun webmaster olduğu yerde ben redhackim... ayağına baksın bi denk mi....

Kusura bakma Gamer etkilendim :/

Redhack Melo > Gamer

Niye engelliyorsunuz ya? Ben aa **** bak ne yazmış yine diyorum. Keyifli oluyor.

Admin leri engelleyebilsek keşke sanki çok faydaları var bize

1 kişi dışında engellediğim kimse olmadı bugüne dek. O da timelinenin tamamını ağır arabesk sözler ile doldurup gözlerimi kanattığı içindi. Aşk acısı mı çekiyor yoksa o mu aşka acı çektiriyordu anlamamıştım... Engellemek pek yaptığım bir şey değil. Daha çok görmezden gelmek, okumamak ve alıntı yapsa dahi cevap vermemekle geçiştirip gidiyorum işte...

Büyüksünüz abi.

Yoksayma özelliği geliştirilirse işe yarar bir olay, lakin şuan pek işe yaramıyor sen engellesende karşı taraf yazılarını görebiliyor ve alıntılıyabiliyor diye biliyorum oh SAD beybi

benim var engellediğim birkaç kişi. birkaç kişiyi de engellemediğim halde yok sayıyorum. denk geldikçe havadan sudan sohbet alıntılaşmaları dışında herkesi okuyorum ama aslında genel anlamda üç beş kişiyle etkileşim halindeyim zaten. yine de iğrenç bulduğum birkaç kişi vardı bir dönem, onlara rastlamak bile istemiyordum. malumunuz kim oldukları. nick verirsem selena gibi ortaya çıkmasınlar kjsd bana ortada bir şey yokken salça olanları engelliyorum çünkü engelleyince pmleri gelmiyor (bunu kesin olarak biliyorum), size etkileşim verdiklerinde ya da alıntıladıklarında da bildirim gelmiyor sanırım. (bundan emin değilim)

ama direkt engellemeden görmezden gelmek de bir seçenek, ben kendimi yormayayım bu çabayla diye engelliyorum, teknoloji çağındayız....

Şu foruma baya emek verdim,uzun zamandır paylaşım yapmamamın sebebi bu tip kişiler.bugün girdim bir iki yorum yaptım hemen lat atma olmuş.nefret ediyorum bu tip insanlardan.elimde olsa engel falanla uğraşmam direk silerim neleri var neleri yoksa.

Forum hayatım boyunca kimseyi engellemedim ben ya. Ne bileyim üşenirim :d
Birisi hoşuma gitmiyorsa görmemeye çalışırım falan filan.

Biri benim....
Oysa ne masumduk eskiden...

Geri