Uyarı!!!!

Konu sahibi son olarak 44 gün önce görüldü
Lucid rüyadan astrala geçebilir miyim bilmiyorum. Ama çalışıyorum. Belki zaman içinde hareket edebilirim. Bir kaç kez denedim. Ama az kalsın boğuluyorum. Birden etraf kararıyor ve kendimi bir banyoda buluyordum. Ortada bir taht var. Vefat etmiş annem doğum yapıyor. Dogan çocuk benmisim! Bu üç defa oldu. Bir daha zamanda geri gitmeye çalışmadım. EkSen sen ne diyorsun bu duruma.

Bilinçaltı dipsiz kuyu misalidir. Oraya inecek ipin uzunluğunu kişi kendi ayarlayamaz. Astral da gezinme filan ki eski adıyla ona tayy-i mekân denir... Herkesin harcı değildir bildiğim kadarıyla. Bak daha bu gece beni hafiften bir korkutmaya çalıştılar... Rüyamda kadın kılığında gezinen bir cin çocukları kaçırıp yiyormuş derken benim eve geliyor .. Hedefinde yiğenim var güya onu da kaçıracak ama ben farkındayım evde olduğunun. Odalar da onu arıyorum ama her defasında ben hangi odaya girsem o başka bir odada beliriyordu. Sonunda bir odada kıstırıp üstüne atladığım anda sıçrayarak uyandım.
Şimdi ne diyim ben bu rüyanın yorumuna .. Ne bileyim ben diyebilirim anca.
Senin kide buna benziyor. Bilinçaltı çekmecelerinde neyin neden saklandığını tam olarak anlayamayız ..
Tayyi mekân da ise kişi savunmasızdır aslında. Oralarda gezen varlıklar bulunur. Fark ederlerse bir güzel dalgalarını da geçerler. Boş ver sen astralı filan bizimle kal ..

@EkSen eyvallah. Ben zaten rüya yorumlamanı beklemedim. Tayyi mekân olayına bakışını merak ettim sadece.

Sevgili EkSen bende de şey oluyor. Biraz sacma ama sorayim belki bir fikrin vardir. Rüyamda diyelim cin gördüğümu düşündüğümde hemen duaya sariliyorum elbette ancak ya dilim dönmüyor ya da duayi yanlis okuyorum ki bazen karsimda cin olduğunu düşündüğüm kişi gelip yanlis okuyorsun diyor ya da. benimle dalga geçiyor. :D Annemlere benim iman uçtu galiba dedim, niye boyle oluyor olabilir ki.

Sevgili EkSen bende de şey oluyor. Biraz sacma ama sorayim belki bir fikrin vardir. Rüyamda diyelim cin gördüğümu düşündüğümde hemen duaya sariliyorum elbette ancak ya dilim dönmüyor ya da duayi yanlis okuyorum ki bazen karsimda cin olduğunu düşündüğüm kişi gelip yanlis okuyorsun diyor ya da. benimle dalga geçiyor. :D Annemlere benim iman uçtu galiba dedim, niye boyle oluyor olabilir ki.
İman eksikliği

Benim de maalesef ilk aklima gelen bu oldu. Hatta acaba uyariliyor muyum dedim. Lakin dusundugumde ibadetim eksik, gunahim çok olsa da inancim tam. Bu yuzden bazen bunların yükünün psikolojimi olumsuz etkiledigini düşünüyorum.

Teşhisiniz doğru sayılmaz.
Yine kendimden örnek vereyim ; Benim rüyalarıma arkadaşlar uğradıkları zaman benim tepkim küfretmek ve saldırmak oluyor direkt olarak. Çok nadir dua aklıma gelir. Ve ister dua okuyayım istersem küfredeyim illa ki bir mücadele vermek zorunda kalıyorum.
Bu noktada bir parantez açalım; hani şu öğrendiğimiz sureler var ya dua diye bildiğimiz. İşte onları doğru okumamız çok önemlidir. Sesin bilmediğimiz daha nice hikmetleri vardır ki ALLAH'ın Adem Aleyhisselam ile ilgili " biz ona isimleri öğrettik " ayetini hatırlatırım. Yani demek istiyorum ki ezberimizde olan duaları gerçekten düzgün okuyup okumadığımızı iyi bilmeliyiz. Diyelim ki okumamızda bir şey yok her şey muntazam ama yine de bizimle dalga geçiyorlar. Olabilir .. Buna sebep iman eksikliğinden çok ikrar eksikliği sebeptir. Yani inancımızı kuvvetlendiren amellerden uzaklaşmamız korunma kalkanlarımızın da zayıflamasına sebep olur.
Hadi diyelim ki bu da olmasın .. Her şeyimiz muntazam olsun ama yine de bizimle dalga geçiyorlar bu nasıl olur?
Buna da şöyle örnek vereyim ; Sen mesela çok iyi bir güreşçi olabilirsin ama bu her önüne geleni yeneceğin anlamına gelmez. Gün gelir senden daha iyi bir pehlivan karşına çıkabilir. Bazı cinleri okuyarak kaçırabilir, etkilerinden uzaklaşabilirsiniz ama bazılarında daha fazlası lazım gelir.
Bir keresinde rüyamda ıssız bir yerdeydim. Geceydi ve az ötemde iki büyük at görmüştüm. İkisinin de gözlerinden alevler saçılıyordu. İkisinin de at kılığına girmiş cinler olduğunun farkındaydım. Koştum üzerlerine doğru korkutmak için. Nitekim biri benden korkup kaçtı ama diğeri kaçmadığı gibi o da üstüme doğru geldi ve geldikçe daha da büyüdü. Sonunda can havliyle uyanmıştım.

Yardımcı olabilmişimdir umarım.

Ek not : Uyumadan önce son söylediğiniz şey kelim-i şehadet getirmek olsun. Uyku ölümün kuzenidir unutmayın.

Aslında ben de bazı açıklanamaz durumlar yaşıyorum. Lucid rüyalarım var. Rüyanın bir yerinde rüyada olduğumu anlar ( rüyada olduğunu belirten bazı ipuçları verilir bana) ve rüyayı yönetirim. Bu esnada (eğer işler yolunda giderse) gerçekte henüz yaşamadığım bir bilgiyi öğrenebilirim. Bi keresinde kayıp olan pinpon raketini rüyamda buldum. Uyandığımda baktığımda rüyada bana gösterilen yerde idi.

Altı yaşında yatağımın altindaki bir "şey" ile konuştum. Bana sadece uzak durmam gerekenleri söyledi. Bir kaç hafta devam etti ve gitti. Ama bunların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bunlar zihnimin bana bir oyunu idi. EkSen

Bence hidayet yolundasın climax .:nee:
Alıntı yaptım bağışla , demiştim ya ben biraz gerizekalıyım unutuyorum neye cevap verdiğimi :u1:

Bence hidayet yolundasın climax .:nee:
Alıntı yaptım bağışla , demiştim ya ben biraz gerizekalıyım unutuyorum neye cevap verdiğimi :u1:

:asd: işte teşhis budur .. Az kaldı .. Yakında buraya Climax'ın sarıklı cübbeli fotolarını koyduracağım ona :)

VERA Çok takılmayın lütfen öyle şeylere,

İçinde yaşadığımız kültüre göre farklı formlarda vuku bulabilen sanrı. Örneğin Amerika' da 3 milyon' dan fazla insan uzaylı gördüğünü iddia ediyor. Bir kısmı uzaylılar tarafından kaçırılıp taraflarından denek olarak kullanılmış oluyor.

Peki niye Amerika' da cinler meşhur değil ? ya da neden bizi sık sık uzaylılar kaçırmıyor ?

Her coğrafyayı farklı numaralarla kandırma kararı almadılarsa farklı canlılardan bahsediyoruz. Ya da başka bir deyişle farklı kültürlerden bahsediyoruz. insanların korkuyu yaratma biçimi inancıyla sınırlı kalıyor gibi sanki.

İnfrasound belki olabilir ama oda ölçülebilir bir şey olması lazım.

Yazmak istediklerim var Reis , birebir yaşadıklarım ve beni imana götüren taşlar .
Uygun bir zamanda toparlar yazarım umarım .
Ben 5/6 sene evveline kadar ( açık yazacağım Allahı red edenlerdendim ) .Sonrasında acabalarla dolu bir zihin ve ulaştığım güzellik.(Annemin yıllardır yaratmaya calıştığı inancı oturtmam onu kaybetmemle oldu maalesef )
Annemin sürekli telkinleri ve 'Rabbin sevdiği kulsun ki sana sürekli işaretler yolluyor değerini bil ve oku , öğren ' sözüyle olanları araştırmaya başlamamla yön buldu bir çok şey.
Cok farklı durumlar anlatmasıda zor anlamasıda .
Ama sen anlarsın .

Çok mu karışık yazdım bilemiyorum ama aklıma geleni yazdım gibi çok detaya giiremesemde .:/

VERA Çok takılmayın lütfen öyle şeylere,

İçinde yaşadığımız kültüre göre farklı formlarda vuku bulabilen sanrı. Örneğin Amerika' da 3 milyon' dan fazla insan uzaylı gördüğünü iddia ediyor. Bir kısmı uzaylılar tarafından kaçırılıp taraflarından denek olarak kullanılmış oluyor.

Peki niye Amerika' da cinler meşhur değil ? ya da neden bizi sık sık uzaylılar kaçırmıyor ?

Her coğrafyayı farklı numaralarla kandırma kararı almadılarsa farklı canlılardan bahsediyoruz. Ya da başka bir deyişle farklı kültürlerden bahsediyoruz. insanların korkuyu yaratma biçimi inancıyla sınırlı kalıyor gibi sanki.

İnfrasound belki olabilir ama oda ölçülebilir bir şey olması lazım.

Burada bahsetmek istemediklerim çok farklı durumlar , o vakte kadar ben de bu acıklamaları yapardım bana anlatanlara .
Sizlerin bulunduğu , düşündüğü süreçlerden gectiğim için yanlış anlamayın bana ne deseniz boş gelecek .
Nasıl ki şu an benim bu kadar yazım bile size boş ve belkide deli saçması geliyorsa .
Hoş zaten yarım akıllı bir kadınımdır :D

VERA Hayır bu tür paranormal olaylar deli saçması gelmiyor sadece anlamaya çalışıyorum yargılamadan insanları, bence yarım akıllı değil gayet akıllı kadınsınız. Sizi buna iten elbet bir olay başınıza gelmiştir, umarım sorularınıza cevap bulabilirsiniz. :)

VERA Hayır bu tür paranormal olaylar deli saçması gelmiyor sadece anlamaya çalışıyorum yargılamadan insanları, bence yarım akıllı değil gayet akıllı kadınsınız. Sizi buna iten elbet bir olay başınıza gelmiştir, umarım sorularınıza cevap bulabilirsiniz. :)

(:

Bir değil birçok olay yaşadım ve hala yaşamaktayım .
Bak mesela türkkahvesi hiç içmem cok nadir eşlik etmek için içerdim sevdiklerime .
An oldu türkkahvelerini okumaya başladım , hiçbir ilgim yokken .
Baktığım insanlara anlattıklarım sonucu insanların bana geri gelmesiyle şaşkına döndüm .
Ve yine korkumdan bıraktım bakmaya .
Vs vs vs ..

Sorularıma cevap buldum evet , Allah vardır ve herşeye gücü yetendir .(:

Alkol olan "cin" yada "eti cin" bile daha gerçekçi geliyor , belkide görebildiğimizden korkmuyoruzdur.
cin hikayelerini genelde insanların hayal gücüylemi alakalıdır , piskolojik sorunların ürünümüdür yada çocuklukdan bizi besleyen korkularınmı anlamak güç , çok fazla hüneri olupta insanlardan daha aşağı olan bir gerçek üstü varlık olmasıda cabası.Masal zannederdim , kur-an nı okudum ve gerçek olduklarını gördüm.
Ha bir de TEKKEN serilerinde de JİN KAZAMA vardır. Az buçuk ordan biliyoruz işte

Yazmak istediklerim var Reis , birebir yaşadıklarım ve beni imana götüren taşlar .
Uygun bir zamanda toparlar yazarım umarım .
Ben 5/6 sene evveline kadar ( açık yazacağım Allahı red edenlerdendim ) .Sonrasında acabalarla dolu bir zihin ve ulaştığım güzellik.(Annemin yıllardır yaratmaya calıştığı inancı oturtmam onu kaybetmemle oldu maalesef )
Annemin sürekli telkinleri ve 'Rabbin sevdiği kulsun ki sana sürekli işaretler yolluyor değerini bil ve oku , öğren ' sözüyle olanları araştırmaya başlamamla yön buldu bir çok şey.
Cok farklı durumlar anlatmasıda zor anlamasıda .
Ama sen anlarsın .

Çok mu karışık yazdım bilemiyorum ama aklıma geleni yazdım gibi çok detaya giiremesemde .:/

Bir gün yüzleşirsek dinlerim seni inşaALLAH ..

Büyücülerde vizyon sıfır...
Düşünsene; insanları hasta edip, hatta öldürüp, ne bileyim etkin altına alıp istediğini yaptırabiliyorsun ama sen 200tl'ye komşu nuriye'nin aşık olduğu adamın karısına kan kusturuyorsun... ne bilim tayyip e falan yap büyü, aç oğlun bakan olsun :p obamaya yap vatandaşlık falan kap?

Büyücülerde vizyon sıfır...
Düşünsene; insanları hasta edip, hatta öldürüp, ne bileyim etkin altına alıp istediğini yaptırabiliyorsun ama sen 200tl'ye komşu nuriye'nin aşık olduğu adamın karısına kan kusturuyorsun... ne bilim tayyip e falan yap büyü, aç oğlun bakan olsun :p obamaya yap vatandaşlık falan kap?

O döt hiç birinde yok, olamaz da .. Şimdilerde sağda solda bakımcı medyum metedoran diye gezinen tiplerin onda dokuzu tırttır ..

Geri