Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pambık şekerli misiniz acaba..
Sizi uzaktan uzaktan seviyorum..Yarim diye geçen postlarınızla tebessüm ettiriyorsunuzz. Kombo grubunuzla da kahkahaya boğuyorsunuz.ddd Ayrıca Rambo pıçağından sonra sert geçiş yapmışız..Çok datlı bir şekerkız candy olmuşsunuz. Saygılarrr..
HIc sanmiyorum Angie kusum, adamin kaslarinin arasinda cizgiler olustu fener yuzunden. Catma kaslarini ey kurban oldugum diyorum daha cok sinirleniyor......
W saygılı ve sakin dilli biri idi ilk tanıdığımda; şimdi 3-5 küfür bi bi şeyler gördüm dedim aha sonunda direnmekten vazgeçti bu hayat fakültesinensjsjsjsjns üff. Hırdan gürden uzak kendi rüzgarında bi hanım efendi. Huzuru daim olsun. Suphaneke dinimiz amin
foruma da hayatıma da renk katıyor. inanılmaz eğlenceli biri. yer yer kafasını ütülemişliğim de yok değil; anlayışlıdır, dinler ama yargılamaz. ancak biz başkalarını yargılarız.gdggh dün bir takım planlar, programlar yapıldı; umarım istekte kalmaz, gerçeğe dönüşür<3