Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 55 gün önce görüldü
senin dünyanın herhangi bir yerinden banlanacağın hiç aklıma gelmezdi. hala atamadım şokunu üstümden...

Pambık şekerli misiniz acaba..
Sizi uzaktan uzaktan seviyorum..Yarim diye geçen postlarınızla tebessüm ettiriyorsunuzz. Kombo grubunuzla da kahkahaya boğuyorsunuz.ddd Ayrıca Rambo pıçağından sonra sert geçiş yapmışız..Çok datlı bir şekerkız candy olmuşsunuz.:emoji_laughing: Saygılarrr..

Akrabammış gibi çok sevdiğim biri
Bu sene enişteyle yüzümüz gülecek gibi djjfjfj

HIc sanmiyorum Angie kusum, adamin kaslarinin arasinda cizgiler olustu fener yuzunden. Catma kaslarini ey kurban oldugum diyorum daha cok sinirleniyor......

W saygılı ve sakin dilli biri idi ilk tanıdığımda; şimdi 3-5 küfür bi bi şeyler gördüm dedim aha sonunda direnmekten vazgeçti bu hayat fakültesinensjsjsjsjns üff. Hırdan gürden uzak kendi rüzgarında bi hanım efendi. Huzuru daim olsun. Suphaneke dinimiz amin

• Kalp Gözler
Tepkiler: W
cengo. pek konuşamasak da hep sevdiğim ve güvendiğim insanlardan. vicdanlı, merhametli, minnoş. daha nooolsun

Sarışın olmasin aralara ışıltı attırsin dip saçı onu teni ile uyumlu kılıyor

Repliklerimi çok beğenicidir sağolsun. ddd Klaus bey demekçe sessiz kendi halinde.df

aşırııı enerjik bir kadın, burası dışındaki hayatında da aynı enerjiyle kahkahalar saçıyormuş gibi hissettiriyo daim olsun

foruma da hayatıma da renk katıyor. inanılmaz eğlenceli biri. yer yer kafasını ütülemişliğim de yok değil; anlayışlıdır, dinler ama yargılamaz. ancak biz başkalarını yargılarız.gdggh dün bir takım planlar, programlar yapıldı; umarım istekte kalmaz, gerçeğe dönüşür<3

Geri