Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Reke neden?
Hayvanlarla ilgili işi var galiba. Kedi sever olmalı. Hızlı bir giriş yaptı foruma.

• Beğen
Tepkiler: RK
Üyeleri yorumlarken çok kafa yorduğunu düşünüyorum. Analiz adam :d

Yenimsi gibi gibi. Aktif görüyorum, taze kan hep lazım.

İnsanları zihninde kolay düşmanlaştırıyor ve bunu dengim değilsin ya da zaman ayırmaya değmezsinler ile kamufle ediyor fakat özde kaçındığı uyaranlara beslediği bi nefret seziyorum.
Çocuk gibi engelleyip duruyo ufacık eleştiriyi hatta eleştiri gibi duran şakalaşmayı bile.
İçsel problemlerinden sanırım.

bence onun da kaçırdığı bazı noktalar var. karşı tarafın, konu ne olursa olsun bundan rahatsız olabileceğini düşünmeden, eleştiri gibi duran şakalaşmalarını ısrarla tekrarlaması gibi; denk geldim çok kez. belki de ona şaka gelen şeyler, şaka gibi durmuyordur. biraz da özeleştiri yapmak gerekiyor. niyeti rahatsızlık vermek olmasa da öyleymiş gibi hissedebilir insanlar; herkes aynı frekansta değil bu vb konularda.

o zaman yaptığın yorumları “şakalaşma” olarak masumlaştırmaman gerekir. niyet okuyucu değiliz neticede; herkes hissettiğini ve anladığını yorumluyor. eğer ki niyetlerinin içinde rahatsızlık vermek de varsa “engelleme” olarak aldığın karşılık gayet normal, eleştirin de yersiz olmuş olur. rica ederim.

• Beğen
Tepkiler: W
Yoo masumlaştırmadım ki.
Kendimi baz alarak da o yorumu yapmadım. hatta aklımdan bile geçmedi bu ki haklı sayılabilir bile. Arkhe'ye yaptığım yorumu kast ediyorsan.
Niyet okuyucu olamayız ama absürt gördüğümüz bi davranışın bir nedeni olabileceğini varsayabiliriz bence. -Stock

"Haytanin biriyim ben, bunu bilsin insanlar.
Ruhumun pesindedir zabtiyeler ve maliye."

Geri