Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 52 gün önce görüldü
Yok, sana öyle geliyor. Yeterince zaman verirsen forumsal'ın ne denli niş bir kitleden müteşekkil olduğunu göreceksin. Yaptığı esprilerden Plesk'in ne denli hazırcevap ve zeki biri olduğunu, Larien'in forumsal'a olan imrenilesi aşkını, Oggy'nin koalisyon becerisini, glu'nun filmlere replik olabilir kalitede pasajlarını...

Thalassa mesela, toplasan bir ya da iki mention söz konusudur aramızda. Benim nazarımda kült üyedir.

Nyctophilia aynı şekilde; kendi deneyimini aktarma noktasındaki becerisini gördüğünde ona gıpta ile bakarsın.

Zamanla çözersin.

• Beğen
Tepkiler: RK
Benim hakkımda bi görüş belirtmemiş olması acaba ben neyim diye düşündürttü… Mırnav üye.

Sen fazla temiz, fazla iyi niyetli, fazla saf püripak bir çocuksun. Adını aldığın Cengizhan ne ise sen tam tersisin çocuğum.

Umarım yayınlarında kahkaha efekti kullanmıyordur.

Arkhe; düz adam

Bir önceki yorumumda Eskişehir'i görmemişim... Eskişehirli mi acaba diye düşündürttü... Oranın insanı genel olarak hovarda, aklı bir karış havada oluyor ama üstteki üyeden ben o vibeı alamadım -.-

evliyim, doğru...
mutluyum,doğruu...
agresifim doğru..
geçimsizim doğruu
ama çocuklu değilim nasip kısmet sağlıkla olur inş.

Siyah nicki çok eski bir nick gibi geliyor ama o da mola vermiş gitmşlerden sanırım acaba edanada ya da bahanede falan bulundunuz mu

Bir geldi bir geldi iki gitti üç geldi. Bilemedim, her yerde Vera görüyorum şu an.

Geri