Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 50 gün önce görüldü
Foruma uye oldugum ve nick'i ilk defa gordugumden itibaren her gorusumde nick'i arkheoloji diye okuyorum. Sevdigim bir uyedir.

değer verdiğimiz birisi olur kendileri
sanatçı ruhlu olmasından kaynaklı 9865485586 adım önde

Aklima hep su sarki geliyor. Hani boyle lider bir kadin profili oldugu icin kendisinde. Ama we can do it kadini degilde daha cok bizden daha geleneksel anadolumsu.
Naçizane sakama kizmas ise (Benimde aklima hep sarki gliyor a.... k.bkmayin)

Vardir bunda da bir keramet be.
Asagi cami de arkadaslar seslendi.
Yahu bir gunde burada kil diye
Kilamad..... Sey kiramadim.
de ekini gereksiz yere ayrı yazdığın için bile cehennemliksin kardeşim günahını sevabını daha tartmıyorum djdndjd
ulan sebepsiz yere cumaya giden gay meselesi geldi aklıma fjsnsjdhs
adam diyor gay kuzenimi cumaya götürdüm zorla.bana islamiyet çok güzelmiş harika hep gelirim dedi.
sonra meseleyi anlayınca dövdüm şerfsizi.

de ekini gereksiz yere ayrı yazdığın için bile cehennemliksin kardeşim günahını sevabını daha tartmıyorum djdndjd
ulan sebepsiz yere cumaya giden gay meselesi geldi aklıma fjsnsjdhs
Valla haci ben de da eklerini hic sevmiyorum onlar da bizler de onlari da falan filan hep karistiririm matematigimde b0k gibidir hic cakmam. Bu yuzden metin yazarligini biraktm afk zaten para da getirmiyordu ya neyse.
Cehennemin de (ayrimi degil mi bilmiyorum) awk2
Sana bisi olmasin karşim.

Son düzenleme:
enişte konusundaki serzenişi çok haklı. ayrıca enişte kelimesinden nefret ederim. sade hanginizin kız kardeşi allasen. ben kendi kız kardeşimin nişanlısına bile enişte demiyorum. onun dışında pek tanımıyorum umarım sadeyle çok mutlu olurlar

Valla haci ben de da eklerini hic sevmiyorum onlar da bizler de onlari da falan filan hep karistiririm matematigimde b0k gibidir hic cakmam. Bu yuzden metin yazarligini biraktm afk zaten para da getirmiyordu ya neyse.
Cehennemin de (ayrimi degil mi bilmiyorum) awk2
Sana bisi olmasin karşim.
Kurban bayramı geliyor ciğeri kavurmyı ye bayramdan sonra gene ateist olursun acelen mi var.

Bayadir yoktu kendisi azari ile geldi jajsbhshs

Kurban bayramı geliyor ciğeri kavurmyı ye bayramdan sonra gene ateist olursun acelen mi var.
Yok abi , o zaman kendimi kotu hissediyorum. Benim bayramim degil. Yiyemeyenler , cocuklar yesin.

Valla ben konuyu unuttum he ustteki uyedeymisiz pardon.

Geri