Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kullanayim mi?Korkunç avatarlar kullanmıyor artık
Yok iyi böyle eniştecim : )))Berdush ama duzenli
Kullanayim mi?
Vardir bunda da bir keramet be.Olm hep sen çıkıyorsun karşıma
Hayırlı cumalar gelmedin ama.
de ekini gereksiz yere ayrı yazdığın için bile cehennemliksin kardeşim günahını sevabını daha tartmıyorum djdndjdVardir bunda da bir keramet be.
Asagi cami de arkadaslar seslendi.
Yahu bir gunde burada kil diye
Kilamad..... Sey kiramadim.
Valla haci ben de da eklerini hic sevmiyorum onlar da bizler de onlari da falan filan hep karistiririm matematigimde b0k gibidir hic cakmam. Bu yuzden metin yazarligini biraktm afk zaten para da getirmiyordu ya neyse.de ekini gereksiz yere ayrı yazdığın için bile cehennemliksin kardeşim günahını sevabını daha tartmıyorum djdndjd
ulan sebepsiz yere cumaya giden gay meselesi geldi aklıma fjsnsjdhs
Kurban bayramı geliyor ciğeri kavurmyı ye bayramdan sonra gene ateist olursun acelen mi var.Valla haci ben de da eklerini hic sevmiyorum onlar da bizler de onlari da falan filan hep karistiririm matematigimde b0k gibidir hic cakmam. Bu yuzden metin yazarligini biraktm afk zaten para da getirmiyordu ya neyse.
Cehennemin de (ayrimi degil mi bilmiyorum) awk2
Sana bisi olmasin karşim.
Yok abi , o zaman kendimi kotu hissediyorum. Benim bayramim degil. Yiyemeyenler , cocuklar yesin.Kurban bayramı geliyor ciğeri kavurmyı ye bayramdan sonra gene ateist olursun acelen mi var.