Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Moruk nick'e tikladigin zaman geri donusum ikonuna tikla daha once kullandigi nickler gozukuyor.çıkaramadım nik değişmiş heralde. imzanıza falan yazın krdşm şu eski nikinizi...
Burada bu sekil de ya. Bizim orada oyle degilim. Burasi icimdeki seytani disari cikarmama neden oluyor. Bir de ofke mi kufursuz yansitinca rahatlayamiyorum.Bazen fazla sivri dilli. Argo, küfür kullanmadan da hâlledebileceği konularda küfür, argo kullandığı oluyor ama genel olarak yorumları güzel.
Karadenizden sonrasını okumama gerek kalmadı. ;dddBurada bu sekil de ya. Bizim orada oyle degilim. Burasi icimdeki seytani disari cikarmama neden oluyor. Bir de ofke mi kufursuz yansitinca rahatlayamiyorum.
Sey gibi dusunelim. Hastasindir terlemen gerekir terleyemedigin icin rahatlayamazsin ya. Benim de oyle..
Bu biraz da karadenizli olup "kafa kirik" Bir yapidan kaynakli sanirim. Yaslandikca dedeme benziyorum. Mesela rahmetli golgesi ile kavga ederdi.
Rize kardesim. Sen?Nerelisin aga sen… @Xasthur
selametle kanka, Ankara..Rize kardesim. Sen?
Senin ofkende takdire şayan yalniz jabsbsbbsselametle kanka, Ankara..
kanka benim bi taraf Trabzon……Senin ofkende takdire şayan yalniz jabsbsbbs
Tamam iste ister istemez bir kac kromozom angry protein ve dna'lar tasiyor asfkjkanka benim bi taraf Trabzon……
Benim kökenim Kürt ama…..Tamam iste ister istemez bir kac kromozom angry protein ve dna'lar tasiyor asfkj
Benim diger bir tarafta sirbistan..
Hesabini sen yap kansbhs
Hele cay soyle ordan yegenim.şu iki arkadaşa davşan kanı çay söylesene knk...
baksana memleget nere yeenim diye başladılar muhabbete birazdan doblo pazarlığı da yapar bunlar....