Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Berdush , bir banyo markasi....

çıkaramadım nik değişmiş heralde. imzanıza falan yazın krdşm şu eski nikinizi...
Moruk nick'e tikladigin zaman geri donusum ikonuna tikla daha once kullandigi nickler gozukuyor.
Bizim saf kizimiz angie la o nasil tanimazsin.
Hem yeni elmas uye mi olur?

Bazen fazla sivri dilli. Argo, küfür kullanmadan da hâlledebileceği konularda küfür, argo kullandığı oluyor ama genel olarak yorumları güzel.

Bazen fazla sivri dilli. Argo, küfür kullanmadan da hâlledebileceği konularda küfür, argo kullandığı oluyor ama genel olarak yorumları güzel.
Burada bu sekil de ya. Bizim orada oyle degilim. Burasi icimdeki seytani disari cikarmama neden oluyor. Bir de ofke mi kufursuz yansitinca rahatlayamiyorum.
Sey gibi dusunelim. Hastasindir terlemen gerekir terleyemedigin icin rahatlayamazsin ya. Benim de oyle..
Bu biraz da karadenizli olup "kafa kirik" Bir yapidan kaynakli sanirim. Yaslandikca dedeme benziyorum. Mesela rahmetli golgesi ile kavga ederdi.

• Hımm
Tepkiler: W
Burada bu sekil de ya. Bizim orada oyle degilim. Burasi icimdeki seytani disari cikarmama neden oluyor. Bir de ofke mi kufursuz yansitinca rahatlayamiyorum.
Sey gibi dusunelim. Hastasindir terlemen gerekir terleyemedigin icin rahatlayamazsin ya. Benim de oyle..
Bu biraz da karadenizli olup "kafa kirik" Bir yapidan kaynakli sanirim. Yaslandikca dedeme benziyorum. Mesela rahmetli golgesi ile kavga ederdi.
Karadenizden sonrasını okumama gerek kalmadı. ;ddd

şu iki arkadaşa davşan kanı çay söylesene knk...

baksana memleget nere yeenim diye başladılar muhabbete birazdan doblo pazarlığı da yapar bunlar....
Hele cay soyle ordan yegenim.
@DUHAN bu arkadasa bol puch'li bir diss atarmisin kardesim.
Parca ismi kurtce karisik olsun
"SoulKERR"

Geri