Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
jdjsd yaaa bırakkk....Ben sana öğretirim ayşom güzel oluyor eğlenceli konular geçiyor....
Ayşom beni kelimelikte yerden yere vurup duruyor hdjfkdd mola verdim şuan sonra oynicam moralim bozuluyor ahahahsh

İyi ki geri geldi. Foruma renk geldi. Huzurevi gibi dolanıyorduk buralarda herkes birbirine çiçek böcek. Nereye kadar… Kan lazım, gözyaşı lazım…

Ayrıca kendisine herkes kıvırcık demiş, ANLIKtaki fotoğrafından yola çıkarsam dalgalı arkadaşlar… Kıvırcıklık farklı bir mertebe…

Tüm bunların yanında halktan biri, emektar rankını çaaat diye bıraktı. Ben dedi halktanım, emekçiden yanayım, emektar değilim dedi. Takdir ettik.

Hibneliğine uzun yazıyorum, uzun yazıları okumuyor çünkü, kendisi ile alakalı olanı da okumaz bence. Mesela birazdan balinalar hakkında yazmaya başlayacam, ama önemsiz. Çünkü okumayacak.

Nick çok uzun harunabi diyoruz ama belki harun abinin konuyla alakası yoktur evde uyuyordur.
hha diyenler var ama o profille hha olmaz bu profille hha dan hacı harun çıkar ancak.
Harun kim ki diye nick alsam mı diye düşündürdü beni.

Aze hiç tanımıyorum hiç muhabbetimiz de olmadı ilk kez görüyorum desem yeridir.
Hakkında en ufak bir fikrim de bilgim de yoktur.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Evettt sonunda yorumlayabilegim...Ahura Vanli bir asiret kizi. Asi, basina buyruk, hoyrat, cabuk ofkeleniyor. Saman alevi gibi ofkesi, hatasi varsa da telafi icin caba gosterir.Bu huyunu cok sevdim. Bazilari gibi domuzlugu uzatmaz. Ozgurluk ve bagimsizlik sanirim en buyuk istegi. Ya da benim onda gordugum. Fakat unutma ahura hanimcim ozgurluk bakis acisina gore degisir. Ve her secim baska birseyden vazgecmeyi gerektirir.
Sorry lareina hanimcim :bahar:

Edit; bu yorum burgeri yakmama sebeb oldu.....

Geri