Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Yapar o tam bir zorba jdjfjjd
Beni de ırkçı diye zorbalıyor. Ne kadar minnoşum oysa jdjfjd
Zeynam en kısa zamanda iş bulması dileğimle.

duhan: şekeri en çok o bıraktı. İnş alnına dövmesini yazdırmaz no sugar diye jfjfj

geçenlerde eksikliğinden söz edilmişti, ben de hosbuldukharunabi mi olsam acaba, ne dersin öbjbjb

harunabim. herkese değil belli ki ama sevip benimsediği kişilere güvende olma hissi veriyor. konuşurken kaygılandırmıyor, samimiyetini hep hissettiriyor.
ona dair hep iyi izler var bende de. hiç bıkmaz, uzun uzun döker söylerim aynı şeyleri hakkında. hep iyi, hep güzel.
bugün de biraz şöyle olsun;
:kalp:^33:emoji_prince::emoji_relieved::emoji_innocent::emoji_hugging::emoji_shamrock::emoji_sparkles::emoji_blue_heart:^96

melis'i sevmeyen yok gibi
tatlış, kocaman sarıldım ♡

İpucu sorularıyla beyin fırtınası yaptırıyo. Run 1, büyücü 2 kfkfj

Nickinin alakası olmamasına rağmen sürekli adını gördüğümde " annie are u ok? Are u ok annnniiiieeee" diye sayıklıyorum.
Neşeli, pozitif bir insan olması, kendimi ona yakın hissettriyor.

pek bir etkileşimimiz yok dogrusu. gecenlerde yoksay listesini paylaşmış gözüme çarptı beni de eklemiş. muhtemelen politik yorumlarımdan yola çıkarak. benim için pek şaşırılacak bir durum degil ama komik geliyor bu durum. insan biraz da karşıtlığı üzerinden bulur kendini, benim tercih edebileceğim bir şey değil haliyle.

Eskisine göre daha sakin, sessizleşti bu aralar. Bi takım sıkıntılar var gibi ama umarım her şey yolundadır..
Rabbim gönlüne ferahlık versin.

Geri