Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Kendisiyle sevişiyoruz. Duygusal bağlamda. Yeşilçam ağzıyla bee kıkırdamayın. Aşırı babacan ve sabırlı bi adam. Oyş

• Kahkaha
Tepkiler: ne
İstanbulda yaşıyor olsam avukatı olacaktım, büroma atacaktım kendisini, özel görüşme icra edecektik… Hayat ve şartlar….

Her zaman pozitif. Veya aramız fena olmadığı için bana öyle , bilemiyorum.

renge bak ya, gerçekten gözümü alıyor... böbjbj yarışmayı napıyorsunuz yaren hnm?
kahvaltı arkadaşım, kahve arkadaşım, akşam dışarı çıkma arkadaşım... biz de az vakit geçirmemişiz he :d
benim için artık ekmek güzeli...
enerjisi çok yoğun. çok güzel. bazen fevri ama kalbi yumuşak. küslüğü müslüğü yok, herkesle anlaşabilir. oyun manyağı. gecesi gündüzü yok...
dürte dürte düzene sokmak istediğim biri bi de. keşke öyle olsa...
seviyom seni.

bu kadar sabırlı biri olacağını hiç düşünmemiştim. sabrı beni sinirlendiriyor.ksjjzjzj uzaktan uzağa birbirimizi seviyor muyuz, gıcık mı oluyoruz, belli değildi (hep hiloyu paylaşamamaktan.ksjzsjj). görüşünce anladık ki seviyormuşuz<3

cengomun kalbi çok güzel. şurada gerçekten omurgalı diyebileceğim bir dostum. umarım eşinle hak ettiğin, istediğin hayatı yaşarsın cengisim. seviliyorsun :kalp:

canım, güzel aşkım. tek aşkım. herkes ve kendi de bilir ki onun yeri bende çok ayrı. ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın, hep birbirimize tutunuruz.
çok seviyorum. bu aralar hasretliğiz, kavuşmamız hızlansın!1!1
fevriliğinin yanındaki yumuşaklığı, gerçekliği bilmek de şansım olsun.

meli herkese karşı çok anlayışlı ve tatlı değil mi profil resmide çok tatlı kgkrkf

Geri