Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 48 gün önce görüldü
Genç üyelerden. Hızlı yaşayan bir kardeşimiz.

cat-sleep.gif

Zaman geçer, insanlar değişir doğanın rutini budur. Ben de uzun süre forumlara ara verip gelince irili ufaklı herkesin değiştiğini gördüm. Tanıdığım insanları tekrar tanıdım. Murat da en ciddi değişimi gösterenlerden.

Coğrafi konumdan ötürü bir yakınlık hissediyorum. Daha önceden de buradaydık fakat o dönem farklı bir çizgisi vardı. Şuan yöneticiliğinden sanırım herkese karşı ince bir dokunuşu var.
İnce bir çizgi de düşündüğünü, düşünüyorum.
Hha

İmam bey ile de çok önceden tanışırız fakat oyunlar ve konularda sadece birebir konuşmadık. Kelimelere raks ettiriyor adeta.
İğneleyici sözleriyle güldürüp dövebilen bir yeteneğe sahip.

Dilsiz uşak

büyücüye bak.dslk. napalım kardeşim, senin bilmem ne sunucusunda bilmem ne botunu? yine iyi isim belirtmişsin, 'buraya tıklayın', 'şurayı tıklatın' yazmamışsın.fşg valla, değişik bir adam; tuhaf bir rahatsız ediciliği var.

Gsli olmasaydı daha iyi olabilirdi. Fkgjkg gsli iken bir yere kadar hdjfjjf

• Kahkaha
Tepkiler: Kim
Herşeyi çok hoş birde kendini ve cümlelerini tekrara düşmese )

kısa kısa konuşan biri, isterim ki uzun uzun konuşsun.... ama olsun, her haliyle şeker.
bi de çok komik biri ya öbjbj şaşkın.
insanları kırmaktan kaçınan. hep iyimser yaklaşmaya çalışan:3

Bana teip atan melis hnma bak………….
Şimdi de ben atcam :/

ne varmış kardeşim, çiçeğim mi diyorum herkese.....
trip atmaya hakkı olmayan biri, en azından bana karşı. -.-

ne varmış kardeşim, çiçeğim mi diyorum herkese.....
trip atmaya hakkı olmayan biri, en azından bana karşı. -.-
uzun konuşmaya inan üşeniyorum mgkrkfkfkfkf
ben kısaca seninle anlaşmayı seviyorum derim ve çok uzun süre anlaşırız bu daha güzel….

Bi Fenerbahçeli daha… Angie kadar olmasa da o sessiz sakin kişiliği konu Fenerbahçe olunca bi tık sivri diş kırmızımsı göze evriliyor gibi ajsjjwj

Severim çok beyefendi insan. Köpüşü çokzel yaaaaaaa mutlu olsun eşiyle de.

Ponçik üye, severim. Uğraşmayı da severim. İnsan zaten sevdiğiyle uğraşırmış.

Geri