Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
Oha forum aşka gelmiş ben de yazıcam
Bana denk gelen de uzun uzun yazsın pls..

ahura namı değer Zana adını hala bilmiyorum ama bilsem bile benim için Zana olarak kalıcak pek hoş tanışmadık uzunca bir süre böyle devam etti hatta sonra sanırsam dolandırılma muhabbettinden sonra verdiği tavırlarla siyahın radyo programında katıldığım bir platformda böyle anaç gibi davranması düşüncelerimi değiştirdi… sanırım gerçekten vicdanlı birisi ve duygularını hep uçlarda yaşayan birisi neyse nazar değmesin şu an sevdiğim üyelerden kendisi (zorbalamak ikimizin de hoşuna gidiyor bunu bozmamız iyi oldu ama jxkxkxkx )
bide kocaman kocaman gözleri var Allah var ilk gördüğümde shop sandım hdkxkxkxdkxxk

Git şurdan… evet bana denk gelen uzun uzun yazar mısın pls mutlu olayım azıcık
Öğrenci sevindirmek gibi düşün

-Kaba tabir-

Karga ;

Hep derim hayat tafından “s*kilen” insanlarla dostluk kurmak gerek. Hayatı boyunca hiçbir kayıp yaşamamış, dayak yememiş, terk edilmemiş, aşka tutulmamış, dostlarını kaybetmemiş insanlarla ancak arkadaş olabilirsiniz. En azından benim için. Fazla konforlu yaşamlarında sürdürdükleri dar dünya sana ne katabilir ki? Karga işte onun tersi. Dost değilim henüz ama eminim ki konuşursak bir çok noktada buluşacağım biri. Ve belli ki o da “tokat” yiyenlerden.

Yarch ; Mimar.

Şaka şaka

Kendisine çok kızıyordum bir zamanlar, asla sözünde duran biri değil… Ama sonra vazgeçtim kızmaktan. Onun yaşındayken hangimiz böyle değildik ki? Hangimiz çalkalanmadık hangimiz bugun ak dediğimize yarın kara demedik? Heee sinir bozucu bir yan mı bu? Evet. Ama kaçımızın hayatındaki insanlar muazzam ki? Bana tripli bu aralar. Karşı trip atabilirdim, atmadım. İletişim kurmaya valorant oynadım onun yerine. Olsun iki gözüm o da olsun

Çok seviyorum. Nazımı çekiyor kürtmen bey jfjfj
Ne desem ırkına dair bir kulp buluyor düzeltmek icin jfjfjjf

Irkçılığı dur durak bilmiyor. Doğulu ile başladı vazgeçirdik, kökenli demeye başladı şimdi aylarca uğraşcam bundan vazgeçircem sonra “asıllı” diyecek…

her şeyi bilen bi medyum
ama tersten :d

Çılgın rapçi Duhani hoca hazretleri. Ramazan vesilesiyle feyizleniyoruz kendisinden. Muhabbetini seviyorum. Reis diye seslenmek hoşuma gidiyor.

beni tanımadığı için takılmalarımı anlamıyo
zamanla tanırsa anlar
severse de eylenir
işte bunun garantisini verebilirim
2 yıl

Düşünmüyorum.

Tamam troll yok. Dönem dönem birbirimize yükselsek de niyetimizi hiç sorgulamadık. Aramız iyi, bu aralar kendine dikkat etsin ama. Rüzgar bol kulaklar sıkıntı yapabilir.

@HosgeldinHarunAbi Harun admin bey herkese ne güzel yorumlar yapmış hayranlıkla okudum adama biri uzun uzun yazmamış utanın.....
Kendisi ile tanışmasak da gözlemlerime göre, gerçekten karakter sahibi biri. Vicdanlı,iyiye iyi olur,kötüye de iyi olur.......
Admin olduğunu gördüğüm zaman, ne alaka hha yaaa... demiştim.....Tanımadığım ve gözlemlemediğim için tabi...
Hakkını helal et yorgun demokrat....

yavvv kardeşim üç kişi ne demek yaaa ahahahahahha

@EL DUHANÎ ya ben senin sözlüğüne yazdım zaten uzun uzun bi daha mı yorumlayacağım......
Duhan öyle bir yayın yapıyor ki herkesi kendisine hayran bırakıyor. Bence burada da böyle bir şey yapılmalı....
Benimsediğim insanlardan biridir. Severiz sayarız.....

aze sen yazana kadar araya 3 kişi girdi…

Shhdhd fırça yemeden ben de yorumlayayım kendisini…

sevgili aze, sen bunları okuyorken ben balkonda tir tir titreyip sigara içiyor olacağımsjdjf
aze’ye eskiden “dokunanı yakar bu kız” gözüyle bakıyordum… hala öyle bakıyorum.. dokunanı yakarhahshd
eğlenceli biri, varlığın dayım olsun sevgili Aze…. Hep buralarda ol emi..

Son düzenleme:
  • Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Komik ve eğlenceli birii

Geri