Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 47 gün önce görüldü
Bunu diğer oyunlarda da dile getir ki herkes geveze desin bu kez.....
Dün foto atmış kim gördü bilmiyorum..

Birde sinsi çıktı......fesat yaftasindan kurtulma çabaları olarak değerlendirdim ....
-fotiyi sen görmedin ya oh canıma değsin - -kim gördüyse gördü sefam olsun

Özel üyelik verinde kimler kimle özelde görsün iki kişi ayni anda kaybolunca kafasında kuruyor sanırım)

Uzun zamandan beri sevdiğim saydığım bir ablamız.
Çocuğu Eskişehir de öğrenci sanırım.
Bir ihtiyaç bir durum olursa bana yazman yeterli ablacım. Yardımcı olmaya çalışırız :)

Eskişehir'i çok seviyordu Kayseri'den oraya tranfer olmuş çok mutlu oldum onun adına.

Tesadüfe bak ben de Kayseri den Eskişehir e transfer oldum :D
Ama üzgünüm. Kayseri burdan 40 gömlek üstün. Keşke Kayseri ye tekrar geri dönebilsem :)

Eeee zaten seni diyorum bende ödödö oğlum orda hala son dönemi. Geri gelme şansın varsa gelebilirsin çok seviyorsan

özlem hnm hayatınızda yeni bir gelişmeye ve değişime tanık olmadığım için geçmiş yorumlarıma ek bir yorum getiremiyorum. görece oturmuş bir hayatınız, yaşamınızı ailenizle idame ettirdiğiniz bir düzeniniz var. selametle ve bereketle devam etmesini dilerim.

eskiden olsa anlaşamazdım belki ama bu haliyle anlaşılabilir bir karga görüyorum. çoğu şeyi tiye alıyor olsa da bazen ciddiye de alıyor sağ olsun...
artık daha sakin, daha ılımlı geliyor. susup uzaklaşabiliyor bir gerginlikten.
sesi de efsaneymiş..... harika rap söylüyor, hayran bıraktı....

kürt yakışıklısı. normalde pek çıkmaz, bilirsiniz. hha ve karga garip bir şekilde hem kürt hem de yakışıklılar.fgjhfgfgh

heh, rez. yazmadık ya.dskjf o zaman melis'e rez.dslj geliciim.

hilo sayesinde hayatıma dahil olan bir başka bebek. buralarda da pek seviliyor, hakkıdır; pek sevilesi<33

Herkes bir yana o bir yana. Sanaldan tanıştığım insanlara pek güvenmem, belli bir noktada olur yani o ilişki. Stock ise bırakın sanalı hayatta en güvendiğim insanlardan. Sanki hep hayatımda varmış gibi bir his. Nixie iken bile… Cancağzımdır.

En büyük aşklar nefretle başlatmış dedirtti bana ahaha
Nasıl oldu ne oldu da kısa sürede bu kadar sevdim hiç bilmiyorum
Günün sonunda seviyorum ya işte uzatmayın karşim kjkhkh

Ufff arabozucu HHA....

Geri