Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 45 gün önce görüldü
Yaa benden önce davranmış Frida yı ben avatar yapacaktım idolüm laa o benim
Bıyık bile bıraktım :(

araya bir sürü kişi girmiş.ahuraya yorum yapayım bari
nick bi kere olmamış yok tanrı ruh falan kızım senin akrabalar cumaya gitmeyeni hz rabia gibi taşlıyor kurbanda alnına kurban kanı sürüyorlar boşver sen ahurayı gel sana başka nick bulalım canom

Soyle demis Magritte ;Gördüğümüz her şeyin arkasında başka bir şey vardır, gördüğümüz şeyin ardında saklı olanı görmek isteriz hep. Gizli olana ve görünenin bize göstermediğine karşı bir ilgi var. Bu ilgi öylesine yoğun duygular uyandırabilir ki, gizli olanla görünürde olan arasında bir mücadeleden söz edilebilir.

Sanata ilgili diye dusundum...

Bunca yıldır aynı mekandayız, bir kere bile konuşmadık. (Benim için şaşırılacak bir şey değil halbuki.)

• Öpücük
Tepkiler: W
Soyle demis Magritte ;Gördüğümüz her şeyin arkasında başka bir şey vardır, gördüğümüz şeyin ardında saklı olanı görmek isteriz hep. Gizli olana ve görünenin bize göstermediğine karşı bir ilgi var. Bu ilgi öylesine yoğun duygular uyandırabilir ki, gizli olanla görünürde olan arasında bir mücadeleden söz edilebilir.

Sanata ilgili diye dusundum...
“Çok yakından baktığımız her şey tuhaf görünür ve çoğu zaman gerçeğe en az benzeyen şey gerçeğin ta kendisidir.”

• Beğen
Tepkiler: W
Döngüsel hanım yorumunu yazdıktan sonra birde parantez ile açıklamasını yapıyor.
Ne güzel kimse yanlış anlamıyor.
Alışkanlık olmuş sanırım.

W hanım: hislerini dilinde yaşayan bir.ablamız sakin birisi.

Borsacı merhaba

Geri