Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geldi ortalığı şenlendirdi reis…
bu arada @Aze hanım lütfen beni siz yorumlar mısınız….. ne sinsi ve yılanlığımı gördüğünü bilmek isterim… tevekkül ediyorum… :d
@EL DUHANÎ kendisini severim pek tanışmasak da... Şakadan anlıyor... Yılan dediğimde bile atarlanmadı görüyorsunuz....
Biraz arkadan arkadan gazlayan biri gibi geldi gözüme.... azıcık da dedikodusever gibi.... Bilemiyorum altan...
@Anu yılların güzel arkadaşlığı için teşekkür ederim... İçinde kötü bir şey yoktur saygılıdır insanlara. Yeri bende ayrıdır.
sevgili anu geçen gün beni aradı… sonra dedi ki “yaaa cebime koyarken aramışım” dedim lütfen açık sözlü ol… fotoğrafına bakarken elim değdi demiyorsun da bahane üretiyorsun….