Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 43 gün önce görüldü
Maşallah nüfus memuru baksana Ahura
Sadece love seçimlerinde iq düşüyo benim yoksa zehir gibi kızım jfjfjnf

bu aralar pek bi sevgi dolu maşallah herkesi yiyesi geliyo… -sitem-
pamuk kalpli saf çiçekim, hep çok özel :3

sENİ DE YERİM :*
DUYGUSAL AÇLIKTAYIM GALİBA DİYETİMSİ YAPINCA LJFDSŞHVF

başlarım senin duygusal açlığına….
beni dellendiren birü öbjbj - bu angie hnm içindi.

harun abimizse benim için hep iyi, hep dürüst, hep dost biri. bunu nasıl başardığı hakkında bir fikrim yok… benim için çok kıymetli. benim olmayan dilimi de anlıyo, daha ne olsun…

ödümü patlattı canım brom ya. şu hayatta en sevdiğim avukat….en tatlı..en donanımlı..en en ennnnn.

ay meloli kaynamış araya. meloli….hasretimden ölmüş meloli haftaya bi serpmemiz var dedik..

yAŞADIĞI ŞEHİR İLK MANİTİMİ HATIRLATIYOR.
İNANÇSIZ OLMASI BİR TIK ÜZDÜ
İYİ BİR İNSAN, BEYEFENDİ

knk neden ilk harflerin küçük ve sonrakiler büyük?…. bir haftadır nasıl hesap silmedin….sormuşken bunu da sorayım dedim jfljsjsj

ay ayşeye çok gülüyorum iyi ki varsın gııız<3

Burada bi arkadaşım var hem cin gibi hem saf… ama çok iyi niyetli, Ayşe’de öyle :d

Hilal’in profil fotisi çok güzel değil mi…ve kedisini kendisi doğurmuş olabilir mi…

Ecoş da tatlı insan, kimseye karısmadan takılır gider...

İyi niyetinin bedelini ödedi hep.
Hayal kırıklıkları ortalamanın üzerindedir.
Bu onu güçlendirmiştir.
Neşesi eşik olmasın.

Unuttum sanırım; aklıma gelmedi.
Hatırlatabilir.

sabahın köründe nerden aklına geldi bu

Özür dileyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Direkt senin şahsına yönelik bir şey de söylemedim.Söylediğimi varsayalım, bu bir bakış açısıdır.
Sen bana benzer bir düşünce ifade etsen, sana açık sözlülüğün için teşekkür ederdim ama sen özür bekliyorsun.
Seni kıracak değilim; özür dilerim.
Bu arada konu silindi cevabım gitmedi sana. Demiştin ki bize terörist imalarında bulunup iftira attılar böyle tepki verilmedi, bu kadarını mazur gör vb. (Birebir bu cümle olmasa da buna benzerdi) ben o tarz kişileri kaç kez banladigimi hatırlamıyorum bile. Forumda aklı başında bir çok kişi de kınar tarzda dalga geçerdi. Hatta meşhur bi "dört kişi " tabiri var Dilek falan hatırlar aylarca ne dalga geçmiştik yani. Gayet tepki verildi o tarz insanlara, sen hatırlamamış olabilirsin.Buradan milliyetçi arkadaşlarımız var (Türk) sürekli Türk kelimesinin altını çizseler, "Günaydın Türk arkadaşlarım, doğum günün kutlu olsun forumun Türkleri " falan deseler on kere 20 kere ya da sürekli hoş karşılamazdin bence. Her neyse. Ben etnik olarak Türk de değilim mesela fakat forumdan birine sor, bilmez ne olduğumu. Anlatabildiğimi umuyorum. Yanlışa yanlış derim her koşulda meraklanmayasın. @No Mercy

Scope iyi hafta sonları diliyorum.
Gamsızlığından bir parça almak isterdim.

Son düzenleme:
Geri