Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
harun abimizse benim için hep iyi, hep dürüst, hep dost biri. bunu nasıl başardığı hakkında bir fikrim yok… benim için çok kıymetli. benim olmayan dilimi de anlıyo, daha ne olsun…
Özür dileyecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. Direkt senin şahsına yönelik bir şey de söylemedim.Söylediğimi varsayalım, bu bir bakış açısıdır.
Sen bana benzer bir düşünce ifade etsen, sana açık sözlülüğün için teşekkür ederdim ama sen özür bekliyorsun.
Seni kıracak değilim; özür dilerim.
Bu arada konu silindi cevabım gitmedi sana. Demiştin ki bize terörist imalarında bulunup iftira attılar böyle tepki verilmedi, bu kadarını mazur gör vb. (Birebir bu cümle olmasa da buna benzerdi) ben o tarz kişileri kaç kez banladigimi hatırlamıyorum bile. Forumda aklı başında bir çok kişi de kınar tarzda dalga geçerdi. Hatta meşhur bi "dört kişi " tabiri var Dilek falan hatırlar aylarca ne dalga geçmiştik yani. Gayet tepki verildi o tarz insanlara, sen hatırlamamış olabilirsin.Buradan milliyetçi arkadaşlarımız var (Türk) sürekli Türk kelimesinin altını çizseler, "Günaydın Türk arkadaşlarım, doğum günün kutlu olsun forumun Türkleri " falan deseler on kere 20 kere ya da sürekli hoş karşılamazdin bence. Her neyse. Ben etnik olarak Türk de değilim mesela fakat forumdan birine sor, bilmez ne olduğumu. Anlatabildiğimi umuyorum. Yanlışa yanlış derim her koşulda meraklanmayasın. @No Mercy
Scope iyi hafta sonları diliyorum.
Gamsızlığından bir parça almak isterdim.