Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Aslında onu ircde bir kız vardi arjin ona benzettim başta ve sempatim o yönde ilerlemisti fakat kalbinin temizliği çok çok sevdirdi o kiz olmasa da ondan daha çok sevdim )

İlk geldiğim dönem mana veremediğim piskolojik saldırılara mağruz kalmıştım sadece tek bir kişi samimiyet ve içtenlikle yaklaştı bana evet bu o yukarıda ki piremses içimi ısıtıyor varlığı belki bu forumda o olmasa ben çoktan gitmiştim :) <33

• sarılma
Tepkiler: ne
Çoğu kişiye kodlanmamış olan anlayabilme yetisine fazlasıyla sahip olduğunu, uzun ve keyifli sohbetler edilebilecek biri olduğunu da düşünüyorum aynı zamanda.

forumda fıtı fıtı dolaşıyor. daha çok ciddi yorumlarına denk gelsem de bazen beni fazlasıyla güldüren yorumları oluyor; muhteşem bir denge hali. <3

Forumda ilk defa biri ile yüzyüze görüşüp muhabbet ettiğim ki hiç pişman olmadığım hatta iyi ki dediğim kişi oldu. Saatlerce eğlenceli bir sohbetten sonra saatin nasıl geçtiğinin bile farkında olmadık. Gerek yüzyüze gerek telefonda saatlerce konuşunca bir an bile sıkılmayacağınız biri. Fiziksel güzelliğini demiyorum bile :)

Bana her ne kadar “Gurbetçi terörü” temalı yazılarımdan kaynaklı olarak kızgın olsa da, troll yönümü fark etmediği için bu kadar kızdığını düşünüyorum.

Ben severim kendisini, olgun, karakterini oturtmuş insanlara karşı her zaman derin bir saygım vardır.

Ah bir de gurbetçi olmas- ahshshsha şaka şaka…

Sözde avukat ama daha çok gizli işsiz gibi. Kaç kelime yazdığımı falan saymış, satır aralarımı da okumuştur kesin. sıkı takipçim.

Anladığım kadarıyla veteriner
Duvarları olan biri o istemedikçe kimsenin aşamayacağı duvarlar
Şahsına münhasır

buraya ilk geldiğimde Beypazarı güveci sözü vermiştim kendisine.. her gördüğüm zaman aklıma gelir.. bir ara 4’lü date yapalım, oradan da 101’e gideriz… nasıl fikir? :D

Geri