Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Hem sever hem de dövesim geliyor bazen. Yine mi terk edildin… Huyduzluğun ondan mı yoksa dertli stayla

ben normalde ne zaman terk edilmişim yea?
İsyankar falan değilim ya gayet iyiyim de buraya gelince bi iki isyan edesim geliyor o ayrıhahshd.

Bilmem gülden karabövek evlisin dinlemenden çıkardım… evlendi mi aşkiton…

Canım dilek çok güzel ve bu her anlamda <3
Duhanı yerin dibine sokmamız ortak yönlermizden sadece biri…

çok fazla olduğundan kafam karışıyor siz de haklısınız… işte arkadaşlar, bazen yakışıklılığınızın ekmeğini yiyemiyorsunuz… bu da karşı tarafın özgüvensizliğinden kaynaklanıyor… neyse, size bir ara bunu kanser edici şekilde 3-5 saniyelik ses kayıtlarıyla kahve içerken anlatırım…

angie; iyi bir insansın ama bazen beni yanlış anladığını düşünüyorum.. ya da öyle mi davranıyorsun bilmiyorum.. çözeceğim..

stock: övmesi ile gömmesi bir oluyor, ama böyle kabul ettik artık…. bence beni seviyo ama çaktırmıyor…

Son düzenleme:
hayatında hep böyle bir günde yükselmesi dileğiyle.fdkgj hem seviyorum, hem dövüyorum. asla ses etmiyor, çünkü sevgimin her zaman galip geleceğini biliyor:*

edit: eftelya hanımın çektiği görsellerin, kurduğu sofraların takibindeyiz. sakin ve uyumlu biri.

Çünkü bazı insanların size her şeyi söyleyebilme hakkı vardır. Stock onlardan biri. Meşhur bir kalıp vardır “Boşanabileceğiniz biriyle evlenin” diye. Anlamlı bir kalıp. Stock tam öyle biri (İlişkilerinde değil dostluklarında shshsahda).

Aranız bozulsa dahi sizi asla incitmeyecek biri. Bir çok şeyimi bilir, bir çok şeyini bilirim bundan kaynaklı olarak hiç endişe duymam.

Senelerdir can ciğeriz, can ciğer de kalırız. Seviyorum cancağzımı.

Şeyma'nın futbolcu Alpay'ın kitap yazabildiği ortamda arkadaş uzun yazı yazmayı marifet sanıyor :d entelektüel oldun bravo.

Stock hanım dandik avatarıyla yine onlayn ) önceki sarışın iyiydi bu tipsizi nerden buldun kız? :d

Geri