Konya dediğin yer şurası kaç gelAnlıkta paylaştığı manzaralara atasım var kendimi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konya dediğin yer şurası kaç gelAnlıkta paylaştığı manzaralara atasım var kendimi
güvende hissettiriyor.Yanlış analiz durduk yere kimseye sivrilmedim belli ki kaçırdığın noktalar var gurupta üzerime üzerime gelip yıldırmaya çalıştılar bende tek başıma hepsi ile mücadele ettim arkama kimseyi aşmadan bak mesele angie kendini savunamadı hemen arkadaşını yolladı işte böyleler bunlarSonradan gelip hızlıca sivrildi.
Ne zaman online olsam birine laf sokarken buluyorum Zana
Stok arkadaşlarına hep düşkün olmuştur.
Suistimal eden olmaz umarım.
İlgilendirmiyor ise yorum yapmadan geçin bilip bilmeden konuşmayın … benimkisi etkiye tepkiBir analizde bulunmadım.
Her online olduğumda seni birine laf sokarken gördüğümü dile getirdim. Yani sarih,somut, var olan bir şeyi aktardım.
Neden savunmaya geçip aranızdaki meseleleri aktarma ihtiyacı hissettiniz anlamadım, beni ilgilendirmiyor ki.
Hızlıca sivrildi gibi sivri bir cümle kurarsanız bu şekilde sivri bir tepki ile karşılaşırsınızAranızdaki meseleye değil size yorum yaptım.
Algı probleminiz var galiba.
BENİ…HHA beni mi seviyon nyc yi mi?