Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Yönetim konusuna dair gizli şüpheler olduğu ve kulislerde gizli konuşulduğu hakkında söylentiler var.

İtiraf etmesini bekliyoruz.

Hata yaptık yanlışa düştüm ey halkım affet demesini bekleyen bir güruh var

İyi niyetli, güzel kalpli, yardımsever, ADRES VER olarak aklıma yer etmiş biri cemgo… çok çoook mutlu olsun.

tam bir şey yazacağım, bir bakıyorum o yazıyor; tam komikli bir şey paylaşacağım, bir bakıyorum o paylaşmış. tam bir şeylere söyleneceğim, bir bakıyorum o benden önce söyleniyor.fjkghf ruh ikizim midir midir bilmem ama anam (ya da anası) ikimizi doğursaydı ancak bu kadar huyu, suyu benzer olurduk.dsljf

şimdi övücü terör örgütü gibi yemek marifetleri üzerine biseyler yazicam baydin yeaaa dicek o yuzden bişi demiom..

biz koşarken o uçuyordu en son ama hile görmedik biz yok öyle birşey - soulker

Kapadokyalı eski nicki özlem bildiklerim ama sessiz sakin oyunlarda geziyor genelde sanki - katre

Son düzenleme:
asdasdsaf her gördüğümde auuu diye bağırmak geliyor

özlemciğime yorum yapacağım ama sonra gelip bana "anlatacak kelime bulamıyorum." vb. yorum yapacaklar diye çk gerilym........ bir de berduş var tabii; o da şey diyor, beni her gördüğünde:

''bu nickin hikayesi ne acaba?"dkjfhd

sanki böyle daha önceden hatırlıyordum ama emin de değildim gibiydi ama hatırlamıyormuşum. yani daha önce tanısaydım unutmazdım en azından baya komikli ama her an dövecek(!) de bir havası var. ama iyi çar önünde tankla o arkadan tüm düşmanlara yeter gibi :D

Yeni üye ama her nasıl oluyorsa eski üyelerin çoğu tarafından seviliyor.......
Tanışıyor gibi biseyler :)

Edit: eski üyeymis kjjkvjfjc

Geri