Oyun Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 49 gün önce görüldü
Çatal dilli ..kjkhkh onu nasıl yaptın ya ahahaha bakınca ürperiyor insan

bjbjbjbjbj ya bu kız o kadar komik ki bazen. oyun oynarken ki tepkileri özellikle beni benden alıyor :d
altın sever... nasıl bu kadar kaos sever de olabiliyor anlamıyorum, diğer bir yanı da öyle çocuk gibi masum çünkü.
neyse, buraların neşe katanlarından. daim olsundu. seviyom seni kız. :*

Artık çok konu açmıyor sanırım

pembe panter'im:3
bu aralar biraz sessiz, sınavlardan demek... umarım güzelliğiyle geçer.
belki bir ara aramızda soğuk rüzgarlar esmiştir ama şimdi çok sıcak aramız.
içindeki neyse dilindeki de o hep. düz yaren, canım yaren.

Bal birisi herkese karşı nazik kibar ama herkese karşı aynı zamanda çizgisini bilen birisi enerjisini çok seviyorum

şurada çözemediğim nadir üyelerden.... kimseye faydası ya da zararı olmuş mudur, bilemiyorum. ama acilen — burada olan ya da olmayan, eski sevgilisi veya eski arkadaşı, evlenmiş ya da daha farklı sebeplerden forumları bırakmış, tanıdığımız ya da tanımadığımız — üyeler hakkında geçmişte yaşadıkları ya da yaşamadıkları mevzulardan bahsetmeyi bırakmalı. çok çirkin bir huy.

Forumda benimsedigim nadir kadın üyelerden. Bazen fikir ayrılıkları yaşasak da üslup da takdir ettigim birisi. Espritüel anlamda kendi boyutunun üzerinde.
Severim sayarım.
Stok

Ahura ise araya giren mesajımı editlettirmek zorunda bırakan altın kemerli kadın üye.
Hiç altın kemeri olan biri ile tanismadim.
Nasıl alındığı konusunda bizi aydınlatmalı.
Benimsedigim üyeler dediklerimin içinde olan kendisi de.

Tahminim sonradan yurtdisina tasindi Turkcesi duzgun cunki, ve duzgun Turkce yazarken de imla hatalarina dikkat ediyor.

Forumun en naif kadınlarından, tartışmadan uzak, kendi halinde sade bir şekilde takılan ve tarafgirlik yapmayan nadide biri :)

Geri