Üslubu örnek alınacak üyeler

Konu sahibi son olarak 84 gün önce görüldü
Biri de gri dememiş k.

uslubunu örnek alacağım forumda kimse yok

beni alın
acayip üslupcuyum

Red demiş la :T: Şaka yaptım de.

lafı dolandırsa da no pasaran diyorum :honk:

Sırf bu nick kimin diye geldim konuya ? :/

Oyle konusani okuyunca kastiriyor, rol yapiyor geliyor bana.

Samimi bulmuyorum.

Yine soruyorum; benim ne uslupsuzlugumu gordunuz a dostlar? :T:
Mathi ve oggy diyorum simdilik.

Ophelia embesil yolcu No Pasaran EfRaSiYaB Qasem mak res lanemoje gibi isimler bu listenin en başlarını çeker.

Böyle bir başlık altında, objektif bakmak ve yakın arkadaşlığı bir tarafa bırakıp doğru olan kişileri yazmak gerektiği kanısındayım. Özellikle yorumlarda verilen bazı isimler için bu başlığa uygun olmadıklarını söylemek isterdim ama biliyorum ki üsluplarını bozarak cevap verecekler. Bu nedenle isim belirtmemeyi daha uygun gördüm. ;)

Ophelia embesil yolcu No Pasaran EfRaSiYaB Qasem mak res lanemoje gibi isimler bu listenin en başlarını çeker.

Böyle bir başlık altında, objektif bakmak ve yakın arkadaşlığı bir tarafa bırakıp doğru olan kişileri yazmak gerektiği kanısındayım. Özellikle yorumlarda verilen bazı isimler için bu başlığa uygun olmadıklarını söylemek isterdim ama biliyorum ki üsluplarını bozarak cevap verecekler. Bu nedenle isim belirtmemeyi daha uygun gördüm. ;)

Ah iste usluptan anlayan biri gelmis. Hosgeldiin : ))

teşekkür ederım...

forumda olduğum süre boyunca tanıdığım insanlardan buraya ilk önce eksen abiyi yazmak istiyorum. kötü esprilerime maruz bıraktığım, ironi yaptığım mesajlarda yer verdiğim insana saygı duyacağım aklımdan bile geçmezdi. bunu uslubu ve saygıdeğer kişiliğiyle ilgili buluyorum. ardından sizler gibi ben de no pasaranı eklemek isterim, aykırı görüşlerine rağmen o ince ortak noktayı bulmasını bilen değerli kişilerden. yine quasem, eğer forumda aktif olduğu zamanlara denk geldiyseniz aklınızda illa ki yer edinmiştir. climax'de koymak istiyorum yalnız ne alaka climax diyenler illaki olacaktır, fakat üsluptan kastın sadece güzel göz şirin söz olduğunu düşünmüyorum. climax'in kendine bağımlı eden bir üslubu olduğu yadsınamaz. gezdiğimiz konularda hepimiz bir climax yorumu arıyoruz bence. bilhassa adısjajalmur'da öyle.

yine emre, gülse, grifikir, heavenly, lawyer, yolcu abi, murat, börü tonga, raskolnikov, canis major ve çıkmaz sorular, shiginami (niki yanlış yazmış olabilirim), W, lamonje, mathilda, malumatfuruş, lena, merlin, başak kısacası içinizde bir şey kalmasın konusu ekibi diyeyim... bu üyeler de alışveriş listesi gibi sıralanmayı hak etmeyecek kadar güzel insanlar yalnız uykum da en az bu insanlar kadar güzel geldi. adhdjsjaja :cici:

Geri