Üslubu örnek alınacak üyeler

Konu sahibi son olarak 83 gün önce görüldü
Üslubu düzgün olan çok yorumcu var bu forumda ..
Üslubu bozuk olanlar azınlıkta ..

Tek tek isim sayamayacağım ama en şahsına münasır olarak dikkat çeken üslubuyla mak res ayrıdır bende ..

Hep ateyizlikten kaybediyorum. Keşke ben de abilerim, ablalarım gibi Allah'ıma iman edebilsem, ellerimi göğe açıp dua edebilsem. Allah rızası için ayet başlıkları açabilsem.

giphy.gif

Oysa isyan yapıyoruz, bize de yazık. Bizi kurtarın bu hayattan. Bakın, her mesajım günah. Hep günah. Bizi öldürüyor bu. Bizi yok ediyor. İki dakikada yok oluyoruz. Gençler yok oluyor. Olmayalım, yok olmayalım. Bizi hayata, topluma kazandırın.

Qasem çok düzgün bir üslubu var

mak-res'inde üslubu çok iyidir.

Karşı düşünce, karşı cins vs ile gerek hitap, gerek konuşma, gerek tavır olarak saygı çerçevesinde açıklama yapan küfür, hakaret ve tehdit etmeyen No Pasaran, @Lynx, yolcu, Kül ve Mavi söyleyebilirim.

Mizah olarak da küfür etmeden, eleştiren ve söylemek istediğini söyleyen üslubunu bozmayan kişiler Grifikir ve leavemealone

Naifliği, kibarlığı ve düşüncelerini üslubuna yansıtan benim için yeri ayrı olan Laktivist var :)

Nezaket ve üslubu takdire şayan bir çok arkadaş var ancak anlatımlarını iğneleyici ve sinkaflı bir şekilde dile getirenlerin sayısı da azımsanacak gibi değil, sıralamayı aşağıdaki şekilde yapabilirim biraz uzun bir liste olacak.

No Pasaran
HosgeldinHarunabi
Xerath
Lawyer
Çavlan
Elia
Eylül23
Laktivist
Raskolnikov
Gülse
KaraBiber
Kül
Qasem
Kızıl_Mavi
Ceku
Shinigami
dönüşüm
James
Heavenly
Fındık Kurdu
Mueddeb
Baggins
Nef'
Sade
Hezarpare
Roman
embesil
Oggy
Mathilda

Tabi Crop kim ki. Ben sizi edepsizleşmeniz, çirkefleşmeniz gerektiği zaman göreceğim. Gelip kapımı çalarsınız "ayyyy birine sinirlendim arsız olmam lazım kıraap beyciğimmmmm" yardımcı olur musaaaaaan. İşte o zaman yalnız kalacaksınız.

By Bilinmez
No Pasaran
yolcu
Kızıl_mavi
Tibet
Laktivist
Karabiber
His
Morsalkım

Uslubumun ne bozuklugunu gordunuz ay :T:
Bence ben No Pasaran' dan daha uslupluyum :raskolnikov:

Bu kadegoriye yazmayı unuttuklarımı aklıma geldikçe ekleyeceğim:
Poseidon
Kül
Shinigami
Alaz
keroLayn
Efrasiyab

bir no pasaran da benden gelsin, kendi fikrine tamamen zıt fikirlerde bile koruduğu tavrı takdir edilesi.

Üslup denince akla gelen ilk isim No pasaran oldu değil mi? Bence de, birde myself var.

Ornek alinacak demeyelim ama uslubunu begendiklerim var.

Mesela bir leavemealone gibi en tartismalari konulara, RECEEEEP TAYYIPPP ERDUVAN gibi giris yapip ortami yumusatmasi , bir Qasem yumusakligi var kirmadan anlatim tarzi, bir Shinigami netligi, bir Rakinzelin kelimeleri dans ettirmesi, bir kul coollugu gibi devam eder. Uslup onemli canlarim, uslubunuzu yierim.

Misal ben class in uslubunu severim ornek alirim.

ay hiç malumat yok görüyo musun ya püh size utanmazlar. neyse çingenelik kazanacak jsjxjdjxjdjdjd

Geri