USB sorun

• Kullanıcı mak res
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Masaüstü ve Dizüstü Bilgisayarlar
Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Haci daha once actigin konulara buyuk bir metanet gostererek yardim ettigim icin bu sefer makara yapma hakkimi kullaniyorum hakkini helal et.

Basliga cevabim;
Milad gorun

Artık cihazlar tak çalıştır. Millet fırını bile telefona bağlayabilirken nasıl hala kulaklık sorunu yaşanıyor anlamıyorum. Bu sorunlara çözüm bulacak kimse yok çünkü o jenerasyon öldü. Ölmeyenler de alzheimer oldu hiç bişe hatırlamıyor. Şimdi sanayiye karbüratörlü araba götürsem boş boş bakarlar nerden geldi bu diye.

Artık cihazlar tak çalıştır. Millet fırını bile telefona bağlayabilirken nasıl hala kulaklık sorunu yaşanıyor anlamıyorum. Bu sorunlara çözüm bulacak kimse yok çünkü o jenerasyon öldü. Ölmeyenler de alzheimer oldu hiç bişe hatırlamıyor. Şimdi sanayiye karbüratörlü araba götürsem boş boş bakarlar nerden geldi bu diye.

böyle bir soruna nasıl bu hastalıklar söylesiniz sen ya hiç saygısınız yok hasta olanlar ayıp tır ben geri kafalıyım oldu mu

böyle bir soruna nasıl bu hastalıklar söylesiniz sen ya hiç saygısınız yok hasta olanlar ayıp tır ben geri kafalıyım oldu mu
Yok estağfurullah. Sadece nostaljik sorunlar yaşıyorsunuz ve burası artık böyle bir forum değil. Forumdonanım var çok işinize yarar.

Yok estağfurullah. Sadece nostaljik sorunlar yaşıyorsunuz ve burası artık böyle bir forum değil. Forumdonanım var çok işinize yarar.
ne estağfurullah ya hastalığı böyle bir şeyde nasıl kullanılırsını nasıl yaparsını ayrıca forumdonanım 5 sene dir üyeyim bilimiyorum orayı zaten

Tarifeli baglanti kulakligi etklememesi lazim mak res. Daha cok bluetooth sorunu gibi anladim ben. Yeni mi aldin kulakligi ? Daha once calismis miydi ? Eger yeni ise once eslestirmen gerekebilir. Birde kulakligi telefonda denedin mi calisiyor mu diye ?

Tarifeli baglanti kulakligi etklememesi lazim mak res. Daha cok bluetooth sorunu gibi anladim ben. Yeni mi aldin kulakligi ? Daha once calismis miydi ? Eger yeni ise once eslestirmen gerekebilir. Birde kulakligi telefonda denedin mi calisiyor mu diye ?
kulaklık yok biraz eski cep telefonu da çalışyor bir diğer oda gidiyorsunuz çalışyor ama masaüstü bilgisayar da usb le sadece bir adım gittsen hemen kulaklık tan ses gidiyor

Bilgisayar eski bir model se Bluetooth 5.0 sürümünü düzgün desteklemiyor olabilir.

İnternet'te (üreticinin sayfasından) bir sürücüsü varsa, onu bulup kur. Veya paketinde bir CD'si de olabiliyor bazen.

İnternet bağlantıeı ile bir şey yapmayacaksın.
Web sayfasından sürücüsünü (Driver) indireceksin.

Geri