Uranüs Boğa burcunda!

S
  • Kullanıcı Simurg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Astroloji
Tövbe est.
Bir şey anlama sen tam gaz devam aynen :T:

Sen bir boğa burcu insanı olmak ne kadar zor biliyor musun?
onu geçtim bir de oğlak ve yay etkisindeyim.
Allah benim belamı vermiş zaten.
Boşa yaşıyorum, milletine hakkına giriyorum.

YAY

Yaylar bu transitten daha çok yoğun tempo harcadıkları alanlarda ve sağlık konularında etkilenecek gibi gözüküyor.
Önümüzdeki 7-8 yılda iş hayatlarında ani değişiklikler olabilir.
Yine iş hayatlarında beklenmedik haksızlıklara maruz kalabilirler.
Emek harcadıkları konulara daha dikkat etmeliler.
Sağlık kontrollerini hiçbir şekilde aksatmamalılar.
Çok önemli görmedikleri bir rahatsızlık ilerleyen yıllarda beklenmedik bir anda ciddi bir sağlık problemi olarak karşılarına çıkabilir.
Benefik etkileşimlerde haksızlığa uğradıkları konularda aklanabilir, sağlık problemleri varsa sürpriz bir şekilde atlatabilirler.
İlk üç yılda boyun bölgesi ve nörolojik konularda, orta yıllarda başta karın bölgesi ve bağırsaklar olmak üzere sindirim sistemi hastalıklarında, son 7.8. yıllarda ise kemik hastalıklarıyla ilgili gezegen etkileşimlerine göre olumlu/olumsuz ani gelişmeler deneyimleyebilirler.​

Bekliyorum ya gelmez artik oglak :aeg:
Kül, gelmedi gelmedi. Ben okur ozetlerim sana .p

OĞLAK

Oğlaklar Uranüs'ün enerjisini kontrolsüz bir şekilde hissedebilirler.
Çocukları olan Oğlakların çocuğu ya da çocukları ile ilgili olumlu/olumsuz ani değişiklikler deneyimleyebilirler.
Sert etki zamanlarında çocuklarını risk içeren eylemlerde bulundurmamalılar.
Bununla birlikte plansız gelişen,beklenmedik gebelikler görülebilir.
Hazırlıksız ebeveyn olabilirler.
Hayatlarında gönüllerini hoş tutan mevzularda ani ve krizli deneyimler yaşayabilirler.
Benefik etkileşimlerde parasal konularda,şan ve şöhret konularında sürpriz yükselişler görülebilir.
Sert/Malefik etkileşim zamanlarında tam tersi de görülebilir.
Oğlaklar Uranüs transiti süresince sorumluluklarından biraz olsun arınıp,daha özgür ve bireysel hissetmek isteyebilirler.​

Bizim cocukta hic olumluya gitmez o degisiklikler, aliskiniz napalim :aeg:

BAŞAK

Başaklar Uranüs'ün daha çok kaymağını yiyecek diyebilirim.
Bu transitin olumsuz etkilerini daha az yaşayacak burçlardan.
Uranüs transiti Başakları daha çok baba, din,yüksek öğretim, yabancı kültürler ve yurt dışı konularında etkileyecek.
Dini düşüncelerinde devrim niteliğinde değişiklikler yaşayabilirler.
Aniden gelişen yurt dışı seyahatleri olası ya da rutin yaptıkları bir işi aniden bırakıp akademik kariyere başlayabilirler.
Sert açılarda hiç beklenmedik şekilde baba ile ilgili kötü gelişmeler yaşanabileceği gibi benefik etkileşimlerde baba ya da baba köklerinden olumlu sürprizlerle karşılaşabilirler.
Başaklar bu süreçte yolculuklarında dikkatli davranmalı, planetlerin gergin olduğu günlerde çok gerekmedikçe seyahate çıkmamalıdırlar.
Gerilim altındaki Uranüs, Başaklara kaza enerjisi verebilir.​

Bu nasıl kaymak yemek kaza diyor.dd

KOVA

Bu transitten en çok etkilenecek burçlardan biri de Kova.
Önümüzdeki 7-8 yılda aile hayatlarında devrim niteliğinde deneyimler kazanabilirler.
Sert açı dönemlerinde ani gelişen ciddi aile olayları yaşanabilirken,benefik etkileşimlerde aileden yana maddi manevi sürprizli desteklerle karşılaşabilirler.
Aile hayatları Uranüs transiti boyunca değişimlere açık olabilir.
Aile gelenekleri tepeden tırnağa değişebilir ya da beklenmedik vs bilinmedik sebeple yuvasından,yaşadığı topraklardan ayrı kalmak durumunda olabilirler.​

BALIK

Uranüs transiti Balıkları kardeşler,akrabalar,küçük çaplı eğitimler ve zihin dünyası gibi konularda etkileyecek gibi gözüküyor.
Akrabalar konusunda olumlu ya da olumsuz ani gelişen olay akışları artabilir.
Önümüzdeki 7-8 yılda çok sayıda küçük çaplı eğittimlere aniden katılabilir.
Örn: hiç beklenmedik bir anda bir dil kursuna yazılabilir.
Zihin dünyası fazlasıyla gelişebilir.
Öğrenci olan ya da teknolojik bir mesleğe sahip Balıklar kariyerlerine benefik etkileşimlerde çeşitli başarılar katabilirler.
Çok tuhaf,alışılmışın dışında insanlarla iletişim kurmaya başlayabilirler.​

Bugün de ölmedim august

Geri