Unutuyormuyuz, unutturanlar mı var?

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Tüm aile fertleri gün boyu işemeden klozete su dökmüyoruz. Evet, sifon çekmek zaten yok. Dökme suyunu, kurutma makinesinin haznesine toplanan suyu biriktirerek elde ediyoruz. Kurutma makinesi her yıkamada yaklaşık bir buçuk litre su damıtıyor. Yazın klima suyu ile çiçek suluyoruz. Şu an nefes alıp verirken ortaya çıkan su buharını damıtma çalışmam var. Kbb'cilerin kafa aynaları var. Onu ağzıma tutup boynuma astığım pet şişeye yoğuşan damlaları topluyorum. Çok randıman alamadım ama uğraşıyorum.
Seni bu kadar çaba gösterirken görmek beni duygulandırdı Ayrıca sana şunu önerebilirim niçin fotosentez yöntemi ile yaşamayı denemiyorsun?

Tüm aile fertleri gün boyu işemeden klozete su dökmüyoruz. Evet, sifon çekmek zaten yok. Dökme suyunu, kurutma makinesinin haznesine toplanan suyu biriktirerek elde ediyoruz. Kurutma makinesi her yıkamada yaklaşık bir buçuk litre su damıtıyor. Yazın klima suyu ile çiçek suluyoruz. Şu an nefes alıp verirken ortaya çıkan su buharını damıtma çalışmam var. Kbb'cilerin kafa aynaları var. Onu ağzıma tutup boynuma astığım pet şişeye yoğuşan damlaları topluyorum. Çok randıman alamadım ama uğraşıyorum.
Vallahi senin yaşadığın biyolojik çevreyi düşünemiyorum Oraya nasıl bir yeşillik olarak ne katıyorsun hayret. Kanın temizlenmesi için sana semizotu biraz da limon ile bol bol yemeni tavsiye ederim malum Kan akışı çok iyi olursa tabii kaliteli Bir kan ile beyin çok daha iyi projeler üretip dünyaya Işık saçabilirsin hahaha komiksin gerçekten.

Su israfinda sana katiliyorum abi. Bilincsiz sekilde su tuketmeyin. Bilincli olun
Teşekkür ederim sana. bu arada dikkatimi çekti, gereksiz çok fazla oksijen tüketimi de var. Ne yapacağız bilmem? Maksimum Bilgisizlik ve minimum beyinsizlik ile yapılan yorumları görüyorum da çok fazla Karbon salınımı var.

Vırvır edip durma olm ne alaka konumuzla.
2+2+2 mi calisiyorsun?
Samimi olmadığın birisine Babuş diye hitap tarzından anladığım kadarıyla silahlı güvenlik olduğumu belirttim. Ama "sık Kendi kafana deme basitliğine düşeceğini düşündüğüm için kendi kendini yiyen bir yılan olmadığımı belirtmek istedim.
Neyse siz anti muhalif kişilik sorunlarınızı yine kendi yaptığınız tripler ile çözmeye çalışın. ben bu muhabbette yokum artık. Kültürsüz bir adam olarak, aramızdaki mantalite farkının devasa olduğunun farkındayım. eyvallah büyüksünüz üstad.....

Samimi olmadığın birisine Babuş diye hitap tarzından anladığım kadarıyla silahlı güvenlik olduğumu belirttim. Ama "sık Kendi kafana deme basitliğine düşeceğini düşündüğüm için kendi kendini yiyen bir yılan olmadığımı belirtmek istedim.
Neyse siz anti muhalif kişilik sorunlarınızı yine kendi yaptığınız tripler ile çözmeye çalışın. ben bu muhabbette yokum artık. Kültürsüz bir adam olarak, aramızdaki mantalite farkının devasa olduğunun farkındayım. eyvallah büyüksünüz üstad.....
Yok be aga bişi demicem sordum sadece. Profil fotoğrafına baktığımda kırşehir kamanlı bir abimiz aklıma geliyorda. Ben de güvenlik işi yapmıştım zamanında.
Forumlarda takılıcak dayılara hiç benzemiyorsun.Acaba dedim troll falan mı yapıyorsun. Ya siz ne kadar alıngansınız abi babuşa neden takılıyorsun. Tanıştıktan sonra babuş desem kelimenin anlamı değişecek mi? Tamam daha bir şey demeyeceğim fotoğrafta bulunan eli yüzü düzgün abimizin bunları yazacağından şüpheliyim. Sal adamı gitsin..

Geri