Unutulmayan öğretmen dayakları

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Çok dayak yedim la :d Hepsi de kadın öğretmenlerdi :d Erkek öğretmenlerden de dayak yedim ama kadınlar acımadan huncarca dövüyordu la. Hatırladığım, en sevdiğim favori dayak, kafamı duvara falan vuruyordu İngilizce hocam. :d Arkadaşın kafasına yanlışlıkla pilot kalem sapladığım için haketmiş de olabilirim şimdi bakınca:d Şimdi görsem ellerinden öperim hocamın. Ama kazayla olmuştu kalemle mürekkep atacaktım elimden fırlamıştı malesef : (

Çok dayak yedim la :d Hepsi de kadın öğretmenlerdi :d Erkek öğretmenlerden de dayak yedim ama kadınlar acımadan huncarca dövüyordu la. Hatırladığım, en sevdiğim favori dayak, kafamı duvara falan vuruyordu İngilizce hocam. :d Arkadaşın kafasına yanlışlıkla pilot kalem sapladığım için haketmiş de olabilirim şimdi bakınca:d Şimdi görsem ellerinden öperim hocamın. Ama kazayla olmuştu kalemle mürekkep atacaktım elimden fırlamıştı malesef : (

Okurken kalbim sıkıştı ya. Allah korumus.
Komik bisey okurum diye gelmistim, yeni bi kaygi daha yuklendi 🙄

Ortaokulda dönem ödevim Albert Camu' nun Veba' sının özetiydi. Çıkardım teslim ettim tahtaya da çıkıp anlattım. Ama yetiştiremeyenlerde vardı tabi. Tek tek saydı, tahtaya çıkardı benimde adımı okudu kesin beni örnek gösterecek diye çıkardı diye düşünürken, sorgusuz sualsiz bana da daldı. Hemde el, kol, diz cetvel neyse sonra beni farketti sen niye çıktın, sen anlattın ya özetini falan derken, adımı okudunuz bile diyemedim. Öğretmenler odasında simit gazoz ısmarladı bana. Sağolsun hem döver, hem severdi.
Nalan Hoca ile bu tatsız olaydan 1 ay sonra bir bayramlaşmada amcamların evinde karşılaşmıştık. Meğer evlerini kiralamışlar. Bir de orada başlamaz mı sizin oğlanı yanlışlıkla tahtaya ödev yapmayanlarla beraber çıkarmışım diye. Ama kendimi affettirirdim değil mi Relati ? Evet evet gazoz içtik, hemde öğretmenler odasında. Yalan yok tenefüslerde atıyordum havamı ama akılda kalan o değil tabiki ne söylersem söyleyeyim aşık olduğum Ece bile ama dayak yedin relati demişti. Ece evli 2 çocuğu var unutmaz hiç, hep anlatır. Nalan hocamız sanırım gitti. Yoksa kesin karşılaşırdık bir yerlerde ve gazozuna...
Neyse Ah Nalan hoca.

Mesut Yilmaz'a benzeyen 1ogretmen vardi. Onu hic unutmuyorum. y harfini tahtada cizgiye uygun yazmadigim icin darp etmisti... sonu ne oldu bilmiyorum ama ben onu hic iyi anmadim...

Mesut Yilmaz'a benzeyen 1ogretmen vardi. Onu hic unutmuyorum. y harfini tahtada cizgiye uygun yazmadigim icin darp etmisti... sonu ne oldu bilmiyorum ama ben onu hic iyi anmadim...
Orty, eli ayağı kırılsın zalımın oglunun.. :)

Geri