Unutamadığınız askerlik anınız nedir?

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
izmire gidiyoruz dediler
oo iyi üç beş güzel kız görürüz dedik
taa dağın başındaymış
kamyonla merkezden hoplaya hoplaya geçtik
o kadar

acemi birliğindeyiz. uygulamalı eğitim var. silah denen şeyi elime bir tek gta vice cityde almışım o zamana kadar. yakınından bile geçmemişim. komutan demesin mi tel örgülerin altından sürünerek geçeceksiniz. kafasını kaldıran ölür. gerçek mermi kullanıyoruz. neyse biz başladık sürünmeye. komutan yukarıdan tarıyor. allahtan atletik bi yapım var da sorun yaşamadan hendeğe attım kendimi. arkamdan benim mangadan bi arkadaş geldi. kendini zor attı yanıma. çocuğun kemeri falan parçalanmış bir de sümüğü akmıştı :ddddd

Of of işte gerçek asker.
Bedelli olarak hemen üste çıkayım .d
Uzman çavuş silahı tanıttıktan sonra söküp yağlamayı gösterdi. Çavuşa, sağıma soluma baka baka G3 söküp yağladım ve sorunsuzca taktım. Sorun varsa da askeriyenin sorun edeceği bir silah değildi. Babam kadar yaşlı silahları vermişler.
Velhasıl üç mermilik hakkımızı sıkmaya götürdüler bizi. Bir belediye otobüsüne bir grubu, 135 kişiyi tıkıp gönderdiler. Yaz sıcağında. Atış alanına vardık, sert ama babacan tipli bir yüzbaşı çıktı ortaya. Kontrolü ona vermişler demek.
Silah sesini ilk kez duyuyorum o kadar yakından. Çok etkileyici, manyak bir şeydi. Yankılanıyordu tepelerde.
Sıra bana geldi sonra. Bembeyaz kağıdımı aldım, hedefe koydum.
Şarjörü taktım, atışa hazırlandım. Kendimi hazırladım, hedefi gözledim ayarladım, tetiğe gitti elim. Silah sıkmadı. Asteğmen geldi hemen yönlendirdi.
Tekrar hazırlandım. Tam odaklanmıştım yanımdaki sıktı. Vay anasını, yok böyle bir şey, sağır oldum. Ben bende değilim. Dedim kendime, şu işi bitir hemen çık buradan. Nişan bile almadım, silahı uzaktan tuttum geri tepip yaralamasın beni diye. Üç atışımı yaptım, kulaklarım normale döndü. Hedefe koyduğum kağıda gittim. Hayatım gibi tertemizdi, yanlışlıkla bile vuramamışım (:

Of of işte gerçek asker.
Bedelli olarak hemen üste çıkayım .d
Uzman çavuş silahı tanıttıktan sonra söküp yağlamayı gösterdi. Çavuşa, sağıma soluma baka baka G3 söküp yağladım ve sorunsuzca taktım. Sorun varsa da askeriyenin sorun edeceği bir silah değildi. Babam kadar yaşlı silahları vermişler.
Velhasıl üç mermilik hakkımızı sıkmaya götürdüler bizi. Bir belediye otobüsüne bir grubu, 135 kişiyi tıkıp gönderdiler. Yaz sıcağında. Atış alanına vardık, sert ama babacan tipli bir yüzbaşı çıktı ortaya. Kontrolü ona vermişler demek.
Silah sesini ilk kez duyuyorum o kadar yakından. Çok etkileyici, manyak bir şeydi. Yankılanıyordu tepelerde.
Sıra bana geldi sonra. Bembeyaz kağıdımı aldım, hedefe koydum.
Şarjörü taktım, atışa hazırlandım. Kendimi hazırladım, hedefi gözledim ayarladım, tetiğe gitti elim. Silah sıkmadı. Asteğmen geldi hemen yönlendirdi.
Tekrar hazırlandım. Tam odaklanmıştım yanımdaki sıktı. Vay anasını, yok böyle bir şey, sağır oldum. Ben bende değilim. Dedim kendime, şu işi bitir hemen çık buradan. Nişan bile almadım, silahı uzaktan tuttum geri tepip yaralamasın beni diye. Üç atışımı yaptım, kulaklarım normale döndü. Hedefe koyduğum kağıda gittim. Hayatım gibi tertemizdi, yanlışlıkla bile vuramamışım (:
ne kadar çok ortam yanımız var. ilk atışlarda ben de hiç vuramamıştım :d
bizim gibi adamların metodu sevgidir. silahla falan işimiz olmazdı bizim. en fazla gta vice cityde sıkışırsan nuttertools yazarsın

15 Ay askerlik yapmış biri olarak, unutamadığımız çok Anımız olmuştur elbet bir gün anlatırım

Geri