Ünlü Ressamin Akillara Durgunluk Veren Çalışmaları

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Cihat ilk ve en sonkinin arasindaki fark etkileyici :)
Elini attigin her iste muvaffak olarak cikiyorsun masallah, takipteyiz..

Cihat ilk ve en sonkinin arasindaki fark etkileyici :)
Elini attigin her iste muvaffak olarak cikiyorsun masallah, takipteyiz..

hahahah yok yahu ne alakası var :D Paintte shift tuşunun sabitleyici görev üstlendiğini farkettim :p O bu değilde bi tane çizim tableti alasım var. PS'de çok rahatlatıyormuş aşamaları.

hahahah yok yahu ne alakası var :D Paintte shift tuşunun sabitleyici görev üstlendiğini farkettim :p O bu değilde bi tane çizim tableti alasım var. PS'de çok rahatlatıyormuş aşamaları.

Iste boyle mutevazidir unlu ressamlar hehe :d
Bencede almalisin cok fonksiyonel oluyor artik pro olursun bu alandada :)

ZAsqf8r.jpg

endofme; başlığa aldanıp büyük hayallerle girdiği sayfadan derin bir keder içinde ayrılır...

Paintte daha iyi olamazdı bence oldukça başarılı :p

Bence ressamin sabri o kapiya kolu yani noktayi cizerken tukenmis.
Dinlenip devam etmeli...

Bana rakip cikti :icon_olmaz: En az senin kadar başarılıyım bende :D

Aman Allahım ! Buralarda harcanma ne olursun :(
ilk resminde resmen bir Leonardo edasıyla şifreler bırakmışsın, zaten ikinci resimdeki kadın hafif mona lisaya benziyo , son resimler ise çok soyut.
Beni asistanın olarak kabul et ne olursun belki bu sanat aşkıyla ve üstün yeteneğimizle avrupaya açılırız xd

Aman Allahım ! Buralarda harcanma ne olursun :(
ilk resminde resmen bir Leonardo edasıyla şifreler bırakmışsın, zaten ikinci resimdeki kadın hafif mona lisaya benziyo , son resimler ise çok soyut.
Beni asistanın olarak kabul et ne olursun belki bu sanat aşkıyla ve üstün yeteneğimizle avrupaya açılırız xd

Resimler hakkındaki yorumlarınızdan anlaşılıyor ki, kültürlü ve bilgili bir insansınız. Görüşlerinizden ötürü teşekkür eder, en yakın zamanda sergi davetiyemizi adresinize göndereceğim. (Sergi yeri bizim apartmanın en alt katındaki ardiye dairesi.)

Biz bu çalışmalarla açılsak açılsak apartmanın önündeki bahçeye açılırız :D

Resimler hakkındaki yorumlarınızdan anlaşılıyor ki, kültürlü ve bilgili bir insansınız. Görüşlerinizden ötürü teşekkür eder, en yakın zamanda sergi davetiyemizi adresinize göndereceğim. (Sergi yeri bizim apartmanın en alt katındaki ardiye dairesi.)

Biz bu çalışmalarla açılsak açılsak apartmanın önündeki bahçeye açılırız :D

niye öyle dedin şimdi :D biz de bi kitleye hitap ediyoruz anaokulu terq :heyoo:

Hepsinde ayrı bir sosyal mesaj var çok manidar, çok anlamlı ve çok başarılı takipteyim artık. :d

Harkulade cizmissin. Pencereler biraz havada olmus ama neyse artik fazla zorlamamak lazim :D

Geri