Ünlü Ressamin Akillara Durgunluk Veren Çalışmaları

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Bunlar da benim çalışmalarım. Burada ressam (ben) derin bir hûşu ve sabrı anlatmaktadır.

OAdSiH1.jpg

oraya bir de küçük mutlu çam ağacı çizecektin.^^

perdelerin pembe oluşu insanların toz pembe hayallerinin arkasında hapsolduklarını ve dışarının güzelliğini göremediğini anlatmış. dağlar ise yere sabununu düşürmüş ressamın dötünü andırıyor adeta güneşin ne olduğunu sanat severlere bırakıyorum.

perdelerin pembe oluşu insanların toz pembe hayallerinin arkasında hapsolduklarını ve dışarının güzelliğini göremediğini anlatmış. dağlar ise yere sabununu düşürmüş ressamın dötünü andırıyor adeta güneşin ne olduğunu sanat severlere bırakıyorum.

Ünlü ressam bunu beğendi. Meslekten anlayan insanın yorumu bir başka.

eline galemi al abi galemi mouse'dan ressam ruhun tam yansimami$ hoho ^^

$omine nirde abem, sudaki baliklari izlettir bize ^^

Sanata aşık biri olarak söylüyorum, çok içten, çok yaratıcı ve özgür bir çalışma.

Tarzınız bana Mikalenceloyu anımsattı. Hûşulu resminize birde dumanı tüten baca ekleseydiniz daha derin anlamlar içerebilirdi. Saygılar

Büyüleyici. Çok derin anlamlar saklı. Başarılarınızın devamını dilerim.

Ortadan da bir dere aksın mı.. Aksınnnnn..

Sondakiler daha iyi ilklerine göre hocam..

Büyüleyici. Çok derin anlamlar saklı. Başarılarınızın devamını dilerim.

Sanat ve sanatçıya desteğini esirgemeyen insanları çok seviyoruz ailecek.

Çok güzeller :o

:D Yok be abi öyle iki paintten karalıyorum. Çizim kötü olabilir ama asıl vermek istediğimiz şey sosyal mesaj :p

Ortadan da bir dere aksın mı.. Aksınnnnn..

Sondakiler daha iyi ilklerine göre hocam..

Sen iste ben o dereden Titanic bile geçiririm :) Öyle saçmalamasyon ama içi mesaj dolu eserler bunlar :p Çizim o kadar mühim değil.

Bu arada etiket bulutunda ünlü veren ressam felan diyor, yok öyle bişey :D

Geri