Ünlü dondurma markası boş külahı paralı yaptı: Üzgünüz külahlarımız ücretlidir

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Geçen gün markalaşmamış ancak çok kaliteli dondurma üreten bir yere arkadaşım ile gittik, onun tavsiyesi ile denedim, çok beğendim. Fiyatlar biraz yüksek de olsa gerçek meyve parçaları ile çok fazla çeşit üretmişler, ilk fırsatta yine gideceğim.

Sonuçta müşteri memnuniyeti önemli yoksa külaha takılırsa, rakip çok fazla olduğu için müşteri kaybederler.

Yahu külah fiyatını gram bazlı fiyata ekle ne yani , bi külahın taşıyacağı dondurma gramı az çok bellidir. O grama külah fiyatını eklersen ne tek tek satmada ne de kiloyla satmada zarar etmezsin. Halka da yansıtmak zorunda kalmazsın. Dondurmamın fiyatı bu der geçersin

Pazarlık yapın. Külah parası alırsa tek top, Almazsa üç top almayı teklif edin. Ailece gidin ve grup indirimi isteyin. Fiş almayın 18% KDV indirimi isteyin. Hayır derlerse almayın.

Yalnız " sen onu külahıma anlat " da ki külah, bu külah değil. Onu söyleyeyimde, külah üreticileri federasyonu ile karşı karşıya gelmeyelim. Çünkü külahça fazlalar, kaybederiz.

Evin çaprazındaki dondurmacımıza sahip çıkıyorum külahı 10 tl
:dd çok da güzel

Yemediğim şeye niye para ödüyorum ki dondurmayı yedikten sonra külahını geri vereyim :D

Geri