Üniversitenin hiç bitmeyeceği hissi

A
  • Kullanıcı Aşka Sıfır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Keşke bitmeseymiş, tek derdim vizesiydi finaliydi teziydi olsaymış.Hayatımın en sevdiğim dönemiydi o dört sene.

Ne kadar zor olursa olsun bitiyor bir şekilde.
İmkanınız varsa uzatın ve kendinizi geliştirin.
Dil ve staj olanakları edinin.
Yaptığınız staj bölümünüzun önüne geçip tüm kariyer hayatınızı etkileyebiliyor.
İnek gibi AA larla BA larla tam zamanında mezun olmak çok da şey degil

Ne kadar zor olursa olsun bitiyor bir şekilde.
İmkanınız varsa uzatın ve kendinizi geliştirin.
Dil ve staj olanakları edinin.
Yaptığınız staj bölümünüzun önüne geçip tüm kariyer hayatınızı etkileyebiliyor.
İnek gibi AA larla BA larla tam zamanında mezun olmak çok da şey degil

benim biteli 21 yıl olmuş daha dün gibi .p
şimdiki aklım o zaman olsaydı dediğin gibi dil üzerinde daha çok dururdum, pişmanlık duyduğum nadir şeylerden, hatta birkaç dilde ekleyerek

benim biteli 21 yıl olmuş daha dün gibi .p
şimdiki aklım o zaman olsaydı dediğin gibi dil üzerinde daha çok dururdum, pişmanlık duyduğum nadir şeylerden, hatta birkaç dilde ekleyerek

Türkiye'nin en güzel kampuslerinden biri bence ya beyazit kampüsü. Her yer sahaf bilgi kaynıyor tam bir öğrenci lokalizasyonu ve buram buram tarih.

Türkiye'nin en güzel kampuslerinden biri bence ya beyazit kampüsü. Her yer sahaf bilgi kaynıyor tam bir öğrenci lokalizasyonu ve buram buram tarih.
çok özledim okulumu , şu an sızladı içim, tekrar mı okusam naaapsam
Aslında arkeoloji ya da sanat tarihi okumak istiyorum ,bizim fakültenin epey iyiydi bu bölümleri, bu sene değil de seneye oğlumla girerim sınava artık (:

çok özledim okulumu , şu an sızladı içim, tekrar mı okusam naaapsam
Aslında arkeoloji ya da sanat tarihi okumak istiyorum ,bizim fakültenin epey iyiydi bu bölümleri, bu sene değil de seneye oğlumla girerim sınava artık (:

Ne şanslı oğlun var
Edebiyattan full çeker artık :D

Ne şanslı oğlun var
Edebiyattan full çeker artık :D
yaaa Muratcım nerdeeee .p
hiç sevmiyor ve zoraki çalışıyor, okuduğu kitapları görsen kitaptan başka her şey .p
edebiyattan 30 falan almışlığı var , bu sene 70 almış yetermiş edebiyata fazlaymış
bizimki sayısalcı , mühendislik istiyor bakalım

yaaa Muratcım nerdeeee .p
hiç sevmiyor ve zoraki çalışıyor, okuduğu kitapları görsen kitaptan başka her şey .p
edebiyattan 30 falan almışlığı var , bu sene 70 almış yetermiş edebiyata fazlaymış
bizimki sayısalcı , mühendislik istiyor bakalım

Bizim zamanımızda sayisalci da olsan Türkçe neti önemliydi şimdi sistem nasıl bilmiyorum gerçi. Oo iyiymiş hayırlısı olsun bakalım : )

Bizim zamanımızda sayisalci da olsan Türkçe neti önemliydi şimdi sistem nasıl bilmiyorum gerçi. Oo iyiymiş hayırlısı olsun bakalım : )
şimdiki sistemde ilk aşamada önemli , ikinci aşamada sayısalcıysan yapmıyorsun
her sene bir şey değişiyor , benim zamanımda da öyleydi, hatta kalın bir kitapçık gelirdi, içinde dile kadar bütün sorular olurdu, istediğin kadar cevapla işte allah ne verdiyse .p

Onca yıl aradan sonra devam kararı aldığım için mi bilmiyorum fakat bu yıl hissettim bu duyguyu dolu dolu. Dönem hiç bitmeyecek gibi yanı sıra yetmeyen zaman, ertelenen programlar, hayatla arama koyduğum mesafe de rahat bir yaşamdan sonra biraz ağır geldi. Ama biliyorum ki okul bitecek ve ben önümüzdeki yıl doktora planları yapıyor olacağım.

Beni bitirdi.
Iligimi emiyor.

O his kayboluyor, 2-3 yıl sonra keşke hiç bitmeseydi hissi oluşmaya başlıyor.

Dertler derya olmuş bende bir sandal Sjssjs

içindeyken okulumu hiç sevmediğim için bitmesini istiyordum ama bitince ondan daha çok sevmeyeceğim yollara gireceğimi de bilmiyordum. şimdi de okula dönelim yeter ki diye hayal kuruyoruz ama üniversitelerin değerlerinin özellikle ülkemiz adına günden güne azalması da bi o kadar yeni başlayanlarda yine bu bıkmışlık hissini yaratıyordur. yaratmasın çücuklar, sürünerek bile olsa en güzel yıllarınız onlar.

Geri