Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne kadar zor olursa olsun bitiyor bir şekilde.
İmkanınız varsa uzatın ve kendinizi geliştirin.
Dil ve staj olanakları edinin.
Yaptığınız staj bölümünüzun önüne geçip tüm kariyer hayatınızı etkileyebiliyor.
İnek gibi AA larla BA larla tam zamanında mezun olmak çok da şey degil
benim biteli 21 yıl olmuş daha dün gibi .p
şimdiki aklım o zaman olsaydı dediğin gibi dil üzerinde daha çok dururdum, pişmanlık duyduğum nadir şeylerden, hatta birkaç dilde ekleyerek
çok özledim okulumu , şu an sızladı içim, tekrar mı okusam naaapsamTürkiye'nin en güzel kampuslerinden biri bence ya beyazit kampüsü. Her yer sahaf bilgi kaynıyor tam bir öğrenci lokalizasyonu ve buram buram tarih.
çok özledim okulumu , şu an sızladı içim, tekrar mı okusam naaapsam
Aslında arkeoloji ya da sanat tarihi okumak istiyorum ,bizim fakültenin epey iyiydi bu bölümleri, bu sene değil de seneye oğlumla girerim sınava artık (:
yaaa Muratcım nerdeeee .pNe şanslı oğlun var
Edebiyattan full çeker artık![]()
yaaa Muratcım nerdeeee .p
hiç sevmiyor ve zoraki çalışıyor, okuduğu kitapları görsen kitaptan başka her şey .p
edebiyattan 30 falan almışlığı var , bu sene 70 almış yetermiş edebiyata fazlaymış
bizimki sayısalcı , mühendislik istiyor bakalım
şimdiki sistemde ilk aşamada önemli , ikinci aşamada sayısalcıysan yapmıyorsunBizim zamanımızda sayisalci da olsan Türkçe neti önemliydi şimdi sistem nasıl bilmiyorum gerçi. Oo iyiymiş hayırlısı olsun bakalım : )
Ah hocam bitirmekten bitirmeye fark var. Senin içine sirayet etmiş, yaşam biçimin olmuş bilgi deryası.Beni bitirdi.
Iligimi emiyor.
Size cekmisim canim hocam.Ah hocam bitirmekten bitirmeye fark var. Senin içine sirayet etmiş, yaşam biçimin olmuş bilgi deryası.
Yalnızca şapka çıkarırım.![]()