Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
X: Bomboş konu kilit.Ya bu konulardan forumda kaç tane var her girişimde oluyor bu konu..
Yönetime rapor edeceğim bundan sonra Rk bir iyileşsin.. .pX: Bomboş konu kilit.
Un helvası varsa irmik helvası aklıma bile gelmez. @HosgeldinHarunAbiİyi yapılırsa önceliğim un helvası olur ve bir restoranda yediğim un helvasının tadını asla unutamam, tek kelime ile muhteşemdi.
“Ağaca sormuşlar, en çok neyden korkarsın diye.Un helvası varsa irmik helvası aklıma bile gelmez. @HosgeldinHarunAbi
O nedir yav?Ben kavrut helvası seviyorum
@HosgeldinHarunAbi kavrutu biliyor musun?
Sütte dinlendirilmiş daha sonra saçta kavrulmuş daha sonrasında da öğütülmüş buğday poxin derler Kürtçe Van kahvaltısının vazgeçilmeziO nedir yav?
Aaa Vana geldiğimde otelde yemiştim hatırladım. 6.5/10Sütte dinlendirilmiş daha sonra saçta kavrulmuş daha sonrasında da öğütülmüş buğday poxi derler Kürtçe Van kahvaltısının vazgeçilmezi
O kadarcik mı senin yediğin helvası değildir muhtemelen biraz sıvı ve şekersiz yapanlar da oluyorAaa Vana geldiğimde otelde yemiştim hatırladım. 6.5/10
un.Cenaza evinde pişirilen hangisi ?
Daha kolay diyedir o da. Yesinlerde gitsinler mantığı ya da.