Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
zor olan un , kolay olan irmikDaha kolay diyedir o da. Yesinlerde gitsinler mantığı ya da.
Bana kalsa her ikiside hemencecik yapılıyor o açıdan yağ şeker un su kavur gitsin neresi zor Allasenzor olan un , kolay olan irmik![]()
ateşi son açarsan kolay kısık ateşte ağır ağır pişicekkkk.Bana kalsa her ikiside hemencecik yapılıyor o açıdan yağ şeker un su kavur gitsin neresi zor Allasen![]()
Sonuçta kavrulacak işte onu diyorum, işin incesi ayrı mesele.ateşi son açarsan kolay kısık ateşte ağır ağır pişicekkkk.
üniversitede adım helvacı güzeline çıkmıştıSonuçta kavrulacak işte onu diyorum, işin incesi ayrı mesele.
Bir de az şekerli denedin mi mesela un helvasını ?
İrmik değil de un helvası daha az şekeri tolere edebiliyor.
Ohoo konuda konunun master geegree si varmış atıp tutuyoruz bizde, şunu en baştan desene yahu hlkjlşkf.üniversitede adım helvacı güzeline çıkmıştı
her hafta cuma helva istiyorlardı hahaha... 1 tencere yapıp okul bahçesinde oturup kaşıklıyorduko yüzden helva konularında tebessüm oluşuyor hep suradımda :p