Un helvası mı irmik helvası mı ?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Allah acil sifalar versin. Kirik cok kotu, ceken bilir. El kol neyse de bacak cok kotu. Hele su soguklardan cok aci cekersin. Gecmis olsun.

Ben alistim grip muhabbetine. Olmayinca degisik hissediyorum.
Amin inşallah çabuk iyileşirim.
Ya tam iyileşsin eskisi gibi olsunda soğukta ağrımasına razıyım. Sağol tekrardan.

Anladım, grip olmayınca bişeyler eksik diyorsun :D Ben 2 sene filan hiç grip olmadım, sadece soğuğa çıkınca 1-2 saatlik burun akıntısı o kadar. Beslenme vs farkediyor.

Eyvallah sağolasın. Yok ben düştüm bacağımı kırdım kalçaya gelen kemik kırıldı, ameliyat oldum. 2 buçuk aydır evdeyim.

Dikkat et sende soğuğa fazla çıkma, bol meyve ye, beslenmene dikkat et

Geçmiş olsun
Nasıl oldu çok özel degilse merak ettim

Geçmiş olsun
Nasıl oldu çok özel degilse merak ettim
Teşekkür ederim, yo özel değil.
İşyerinde çalışıyordum depo gibi bi yer ürün almak için bişeye çıkmam lazımdı bende üşenip rafın önüne ters konan tahta palete basıp rafa tırmandım. İnerken tam aşağıyı göremedim ayağımı aşağı doğru bırakırken elimide bıraktım direk paletin ucuna kalçam geldi.

Kalçaya bağlanan kemik kırıldı, femur baş kırığı diye geçiyor. Vida takıldı, iyileşmesini bekliyorum işte.

Teşekkür ederim, yo özel değil.
İşyerinde çalışıyordum depo gibi bi yer ürün almak için bişeye çıkmam lazımdı bende üşenip rafın önüne ters konan tahta palete basıp rafa tırmandım. İnerken tam aşağıyı göremedim ayağımı aşağı doğru bırakırken elimide bıraktım direk paletin ucuna kalçam geldi.

Kalçaya bağlanan kemik kırıldı, femur baş kırığı diye geçiyor. Vida takıldı, iyileşmesini bekliyorum işte.

Üff çok sıkıntılıymis .
Çok geçmiş olsun,dinlen bolca.
Dikkat et kendine.

Geri