Ümit Özdağ gözaltına alındı.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Ümit Özdağ'ın gözaltı kararı sonrası Zafer Partisi'nden dikkat çeken çağrı​

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın gözaltına alınması sonrası partinin resmi hesabından yapılan açıklamada, Özdağ'ın geceyi Vatan Emniyet Müdürlüğü'nde geçireceği yarın sabah saat 09.00'da ifade için Çağlayan Adliyesi'ne götürüleceği belirtildi. Açıklamada, partililer Emniyet Müdürlüğü önüne davet edildi.

ANKA
Yayınlanma: 20 Ocak 2025 - 22:16 Güncellenme:
Ümit Özdağ'ın gözaltı kararı sonrası Zafer Partisi'nden dikkat çeken çağrı

Zafer Partisi, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Ümit Özdağ'ın gözaltına alınmasına ilişkin yapılan açıklamada, gözaltının hukuksuzca yapıldığı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"DAVET EDİYORUZ"​

*Hukuksuzca gözaltına alınan Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ, polis ekipleri eşliğinde İstanbul'a yola çıktı.
*Tüm Zafer Partisi ve Ümit Özdağ destekçilerini saat 23.00'ten itibaren İstanbul Fatih İlçesi Vatan Emniyet Müdürlüğü binası önüne davet ediyoruz!
*Genel Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ümit Özdağ, geceyi Vatan Emniyet Müdürlüğü binasında geçirmesinin ardından sabah saat 09.00’da Çağlayan Adliyesi’ne ifade için götürülecektir. Tüm vatandaşlarımıza duyurulur.

Sıra,hepinize gelecek bekleyin. Bu ortamı hep beraber yarattınız, sizlerde hukuksuzluğu savunanlardansınız,.........
Şimdi bu hukuksuzluk size de dokununca geçmiş hatalarınız yok sayılmıyor.

Sevmediği şahısların uğradığı haksızlıklarına sevinenler,susanlar,bu haksızlığın bir gün onlarada uğrayacaklarını unutmuştu.! Burası Türkiye bugün kahraman yarın Vatan haini olarak uyanırsın..

Tüm Zafer Partisi ve Ümit Özdağ destekçilerini saat 23.00'ten itibaren İstanbul Fatih İlçesi Vatan Emniyet Müdürlüğü binası önüne davet ediyoruz!
Gelemezler ki 13 yaşındaki çocuk akşam 11 de nasıl dışarı çıksın?

Bunları tek tek niye alıyorlar ya hepsinin hakkında soruşturma felan

Bir siyasinin gözaltına alınması artık eskisi gibi sükse yapmıyor. Buna da alıştırıldık.

adamı bakan yapacadı
bay kemalin gitmesi lazım

Gelemezler ki 13 yaşındaki çocuk akşam 11 de nasıl dışarı çıksın?
Sanki bu ülkede 13 yaş üstündekiler protesto için yollara dökülüyorlar. Onlar da nöt korkusu olduğu için Avrupa'dan konuşmak, protesto etmek kolay gel de burada protesto et diye vik vik ediyorlar.
Bu günlere bir günde gelinmedi malesef. İnsanlar alıştırıldı, sindirildi, örgüzüzleştirildi, hakkını arayan ötekileştirildi,.......
Bu hukuksuzluk öyle bir hal aldıki artık bu yolda hizmet edenlerde uygulanmaya başlandı. Daha beter olsunlar.

Sanki bu ülkede 13 yaş üstündekiler protesto için yollara dökülüyorlar. Onlar da nöt korkusu olduğu için Avrupa'dan konuşmak, protesto etmek kolay gel de burada protesto et diye vik vik ediyorlar.
Bu günlere bir günde gelinmedi malesef. İnsanlar alıştırıldı, sindirildi, örgüzüzleştirildi, hakkını arayan ötekileştirildi,.......
Bu hukuksuzluk öyle bir hal aldıki artık bu yolda hizmet edenlerde uygulanmaya başlandı. Daha beter olsunlar.
Almanya'da bir protestoya katıl ve selfi at. Protesto nasıl yapılır sen den görelim.

Almanya'da bir protestoya katıl ve selfi at. Protesto nasıl yapılır sen den görelim.
Sen bu lafları "Avrupa'dan konuşmak kolay gel de burada protesto yap" diyenlere söyle canım benim.
Evlenmek istiyorum para ver reis pankartını açarak bir protesto yapsana, selfi çekmene gerek yok ben seni ziyaret ederim.

Ümit Özdağ'ı hiç sevmem ama eleştiri özgürlüğü olmalı ülkede.
Ağzını açsan ifadeye çağırıyorlar bu ne saçma iştir.
Adalete olan inancım azaldı artık ülkede.
Suç işleyeni salıyorlar anca twitterde gündem olursa işin üstüne düşüp tutukluyorlar.
Ülkesini seven bi vatandaş olarak böyle şeylere üzülüyoruz haliyle.

Ümit Özdağ gözaltına alınınca mı adalete inancınızı yitirdiniz…? İlginç
Yok bir süredir öyle.
Haberlerde görüyoruz.
Daha geçenlerde Maraş'ta yolda giden bir kadına yumruk atan şahsın salınması mesela.
Sonradan tutukladılar ama internette gündem olunca.
Daha çok örnek var.

Sen bu lafları "Avrupa'dan konuşmak kolay gel de burada protesto yap" diyenlere söyle canım benim.
Evlenmek istiyorum para ver reis pankartını açarak bir protesto yapsana, selfi çekmene gerek yok ben seni ziyaret ederim.
Sokağa bile çıkamıyorsun orada, çılgın bir Arap Audi'si ile ezer geçer korkusuna.

Bir de sınır dışı edilmek var tabi.

Geri