Hemen kendisine de ister…ssjkakajana@yatacakyerinizyok bu konuyu görmesin……
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hemen kendisine de ister…ssjkakajana@yatacakyerinizyok bu konuyu görmesin……
Hiç görmedim ya tşkler DEVIL tşkler…@yatacakyerinizyok bu konuyu görmesin……
Boşver özel üyeliği seni admin yapalım
Stratejimiz şöyle olucak siteyle alakalı bir sorunu gidericem diceksin ( örnek: emojilerde wow emojisi direkt olmuyor bende mesela önce beğenmedime tıklayıp öyle wow emojisine çeviriyorum bu istenmeyen özellik) neyse sonra 2 günlüğüne adminlik verilicek düzeltmek sonra bütün adminlerin yetkisini düşür hop adminsin jdkdkdkdkdkdk @yatacakyerinizyok
Boşver özel üyeliği seni admin yapalım
Stratejimiz şöyle olucak siteyle alakalı bir sorunu gidericem diceksin ( örnek: emojilerde wow emojisi direkt olmuyor bende mesela önce beğenmedime tıklayıp öyle wow emojisine çeviriyorum bu istenmeyen özellik) neyse sonra 2 günlüğüne adminlik verilicek düzeltmek sonra bütün adminlerin yetkisini düşür hop adminsin jdkdkdkdkdkdk @yatacakyerinizyok
Seri bak uygulamalı göstercemwow emojisi direkt olmuyor derken neyi kast ediyorsunuz tam anlamadım.
Seri bak uygulamalı göstercem
Evet ekran videosu çektim de gönderilmiyor hsjsjshiçbir şey anlamadım. yani diyorsun ki ben bir mesaja direkt wow emojisi koyamıyorum, önce başka bir emoji koyup daha sonra wow olarak güncelliyorum. doğru mu anladım ?
Evet ekran videosu çektim de gönderilmiyor hsjsjs
Kral müzik de koymuş kdkdkdd ben daha videoyu atamıyorum xd
Nolur atabildin de hdkdkdkdkahaha, youtube senkronize olduğundan arkaplanda çalan müziği de almış. ayrıca bir müzik koymadım.
Sus ben ele geçircem jdkdkdkd yapamadın sen xdTıklamayın VÜRÜSLÜ
sadece o emojide oluyor.. neyse gözüme çok batmıyor… ama belki yyy düzeltebilir bi deneyin isterseniz jdkdkdkdkdolmuş olmuş da başka kimsede var mı bu sorun ? sadece o emojide mi yapıyor ? dediğim gibi bir tarayıcı ayarlarından çerezleri silip tekrar deneyebilirsin.