UltraMerdo Özel Üye Olsun Mu?

Konu sahibi son olarak 74 gün önce görüldü

UltraMerdo Özel Üye Olsun Mu?

• Kullanılan toplam oy
    10
Anket seçenekleri:
Evet, özel üye olsun.
Evet, özel üyelik ona yakışır.
Evet, özel üyelik mavi saçları ile uyumlu olur.

Hayır seçeneğini kabul etmez… sjdmskjs

Anket seçenekleri:
Evet, özel üye olsun.
Evet, özel üyelik ona yakışır.
Evet, özel üyelik mavi saçları ile uyumlu olur.

Hayır seçeneğini kabul etmez… sjdmskjs
İŞTE FERASET İŞTE CESARET İŞTE ADAM gibi (stock) ADAM
IMG_7908.jpeg

Boşver özel üyeliği seni admin yapalım
Stratejimiz şöyle olucak siteyle alakalı bir sorunu gidericem diceksin ( örnek: emojilerde wow emojisi direkt olmuyor bende mesela önce beğenmedime tıklayıp öyle wow emojisine çeviriyorum bu istenmeyen özellik) neyse sonra 2 günlüğüne adminlik verilicek düzeltmek sonra bütün adminlerin yetkisini düşür hop adminsin jdkdkdkdkdkdk @yatacakyerinizyok

Stratejimiz şöyle olucak siteyle alakalı bir sorunu gidericem diceksin ( örnek: emojilerde wow emojisi direkt olmuyor bende mesela önce beğenmedime tıklayıp öyle wow emojisine çeviriyorum bu istenmeyen özellik) neyse sonra 2 günlüğüne adminlik verilicek düzeltmek sonra bütün adminlerin yetkisini düşür hop adminsin jdkdkdkdkdkdk @yatacakyerinizyok

dm den yazsana şöyle şileri yarennn ahğğkk yarennnnn yaren skdhdmcöxjxhfjdjd

wow emojisi direkt olmuyor derken neyi kast ediyorsunuz tam anlamadım.

olmuş olmuş da başka kimsede var mı bu sorun ? sadece o emojide mi yapıyor ? dediğim gibi bir tarayıcı ayarlarından çerezleri silip tekrar deneyebilirsin.
sadece o emojide oluyor.. neyse gözüme çok batmıyor… ama belki yyy düzeltebilir bi deneyin isterseniz jdkdkdkdkd

Geri