Ülke gerçeklerinden bihaber bazı gurbetçiler

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
cüzi bi vatandaşlık hakkı karşılığında bütün gerçekleri anlatabilirim ve bizi kıskanmayı bırakabilirler… çünkü sadece beni kıskansın isterim <3

Gelen bazı şikayetler üzerine "Gurbetçi" konu başlıkları ile ilgili bir açıklama yapmak istiyorum.

Başlıklarda eleştiri getirilen yorumlarla, forum üyelerimiz hedef alınmıyor. Ülke genelinde yaşanan olumsuzlukları sanki hiç yokmuş gibi göstermeye çalışan sokak röportajlarındaki gurbetçiler eleştiriliyor.

Forum üyeleri arasında da bu konunun tartışılmasını "gurbetçileri aşağılamak" olarak algılayan üyelerimiz var galiba fakat hiç de öyle bir durum söz konusu değil.

Gurbetçi üyeler de elbette tartışmaya dahil olabilirler ancak kimsenin birbirine hakaret etme hakkı olmadığını hatırlatmak isterim.

Lütfen yapılan her yorumu kişisel bir saldırı olarak algılamayalım yoksa olaya öyle bakacak olursak hiç kimse tek bir yorum yapamaz.

Yorumlarınızda lütfen belli bir kesimi aşağılamadan cümleler kurunuz ve sorun olursa da tartışmaya girmeden raporlayınız, ona göre işlem yapılacaktır.

@Klaus sacmalama kotani doldurmussun. Dikkatli ol azizim.

Bazi insanlar cok kolay gorunen bir seyi anlamakta neden zorlaniyor? Insanlarin derdi siz degilsiniz, kopek gibi calisiyor gecinemiyor sende ordan kalkip buraya 15-20 gunlugune gelip Parti propogandasi yapinca tepki gosteriyor. Orta seviye bir zeka yeterli aslinda neye tepki gösterildigini anlamak icin.

Avrupa’nın en modern, en eğitimli, en kültürlü şehirlerinde yaşayıp da nasıl böyle mankafa kalabiliyorlar hala aklım almıyor. Bazıları yıllardır oralarda olmasına rağmen bırakın Avrupa’yı, Türkiye’nin bile 20-30 yıl gerisinde.

bak benim arkadasim var 10 yıldır isvecte adam 10 yildir isvecceyi dogru duzgun öğrenememiş 10 yildir kaldigi memleketin dilini öğrenmemiş bak bunun gibilerden cok var adam dil ogrenmekten acizzzzz gerisini sen düşün Tokat lı kendisi bide soranlara ben isvecte doğdum diyor djjdsjjsjsjsjajs şaka qibi bir olay yeminle

Son düzenleme:
asla muhattap olmayacagım insan toplulugu. bruh

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: W
Macaristan'a göcen Gurbetci yok denilecek kadar azdir Oggy.
O gurbetci deildir..olsa olsa macar cingenesidir.
Onlar her yerde öyle.
Bir de emin emin yaziyorlar ya twitter de,trafik kurallarinin zarlama seklinde ilerledigi bir ülkeden.
Komedidram.

ben vatanıma gelmek istiyorum, bir tane arkadaşım yok burada : /

Macaristan'a göcen Gurbetci yok denilecek kadar azdir Oggy.
O gurbetci deildir..olsa olsa macar cingenesidir.
Onlar her yerde öyle.
Bir de emin emin yaziyorlar ya twitter de,trafik kurallarinin zarlama seklinde ilerledigi bir ülkeden.
Komedidram.
Arti ulkede herkes oyle yapiyor gayed normallesmiski anormallikler. Sozum o misal gurbetci yapincami goze batmis. Ahh ahh dicek cok laf varda eski enerjim yok suriim

Geri